JaEwka pisze:molly![]()
![]()
a jak nie będzie wojny to zostaje na DS

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:molly![]()
![]()
hej Kochani! Witam Was wszystkich bardzo serdecznie. Jutro wybieram się do schroniska wrocławskiego w celu uratowania dwóch kotów. Czy ktoś z wolontariuszy mógłby się ze mną tam spotkać? Chcę adoptować koty najbardziej potrzebujące i potrzebuję pogadać na miejscu z kimś, kto bywa tam częściej.
ciekawa.swiata pisze:molly88 widzę, że się rozkręcasz
Gibutkowa pisze:Molly fajnie że bierzesz tą kicię. Ona by się zaraz wysypała w schronisku.
ciekawa.swiata pisze:DZIEWCZYNY PILNE!:
na FB na naszej grupie właśnie napisała nam dziewczyna, która chce zaadoptować dwa koty ze schronu... prosi żeby ktoś z wolontariuszy umówił się z nią jutro w schronisku i coś więcej napomknął na temat kociaków, zajrzyjcie na fb, może ktoś z Was urwie się jutro na godzinkę do schronu, albo pogada z dziewczyną, żeby umówić się jakoś innego dnia
paulinka116 pisze:ciekawa.swiata pisze:DZIEWCZYNY PILNE!:
na FB na naszej grupie właśnie napisała nam dziewczyna, która chce zaadoptować dwa koty ze schronu... prosi żeby ktoś z wolontariuszy umówił się z nią jutro w schronisku i coś więcej napomknął na temat kociaków, zajrzyjcie na fb, może ktoś z Was urwie się jutro na godzinkę do schronu, albo pogada z dziewczyną, żeby umówić się jakoś innego dnia
Napisałam do niej i wymieniłam najbardziej potrzebujące kotki. Pani napisała, że może wziąć chore i podjąć się ich leczenia, więc super by było jakby ktoś jej doradził. Zaproponuję jej żeby się umówiła na weekend z kimś.
paulinka116 pisze:Pani zabrała Ziutkę, natomiast nie udało się złapać Szarotki, ale będzie jechać jeszcze raz po nią w piątek.
gabi.cezar i sunicram zerknijcie może na zdjęcia na fb, może ogarniecie które koty są już wyadoptowane i można ich fotki usunąć, bo jest za dużo niepotrzebnych zdjęć i robi się zamęt.
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 435&type=3
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 71 gości