Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 09, 2012 13:29 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Morris wczoraj znowu miał sikanie na stojąco. Dwa dni temu dołożyłam górę od kuwety żeby uchronić łazienkę od zasikiwania i zasypywania tonami żwiru. Morris należy niestety do kopaczy i zwłaszcza w trakcie zabawy, kiedy się spieszy z sikaniem - wykopuje wszystko na zewnątrz kuwety :evil:
Kupa utrzymuje się w normie :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Pon kwi 09, 2012 14:09 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Tego to nie miałam więc nie wiem co znaczy takie sikanie.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon kwi 09, 2012 18:54 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

zastanawiam się czy to nie objaw jakiegoś znaczenia prywatnej własności? :?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Pon kwi 09, 2012 19:45 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

ewexoxo pisze:zastanawiam się czy to nie objaw jakiegoś znaczenia prywatnej własności? :?

Może być . :mrgreen:

horacy 7

Post » Wto kwi 10, 2012 20:17 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Po kupkowych przestępstwach z Morrisa zrobił się sikowy terrorysta :evil: Potrafi tak sikać, że daszek od kuwety jest cały mokry, a ja muszę te siuśki systematycznie myć, bo uroczy zapaszek roznosi się w łazience 8O
ech, te koty... :roll:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto kwi 10, 2012 21:57 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

ewexoxo pisze: Potrafi tak sikać, że daszek od kuwety jest cały mokry

:?: :?: :?: A to ci dopiero umiejętność :mrgreen:
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Wto kwi 10, 2012 22:51 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

marta-po pisze:
ewexoxo pisze: Potrafi tak sikać, że daszek od kuwety jest cały mokry

:?: :?: :?: A to ci dopiero umiejętność :mrgreen:

taaa... zgłoszę go do "mam talent" :roll: dzisiaj po raz kolejny myłąm kuwetę - nie tylko dolną część, ale też górną od środka, bo była cała żółciuteńka i pachnąca :evil: i tak sobie myślę, że na brzydkie kupki znalazła się "cudowna" karma to może na to sikanie znajdzie się jakaś woda? :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto kwi 10, 2012 23:21 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

na koniec dnia (a w zasadzie już na początek następnego) zdjęcia naszej gwiazdy
Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro kwi 11, 2012 5:18 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Moja Pralcia zrobiła kiedyś kupę (w proteście) na ścianę, jakieś 30 cm nad podłogą 8)
jakoś już mnie nic nie dziwi w dziedzinie kocich umiejętności
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro kwi 11, 2012 8:27 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

ewexoxo pisze:na koniec dnia (a w zasadzie już na początek następnego) zdjęcia naszej gwiazdy
Obrazek

Obrazek

Jest niezwykły i chociaż oglądając te fotki mogę się przez chwilę uśmiechnąć.

horacy 7

Post » Śro kwi 11, 2012 8:31 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

no i dlatego staramy się z kociszem co by ten wątek był pozytywny i optymistyczny :)
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro kwi 11, 2012 8:43 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Nigdy więcej nie będę ufać powiadomieniom o odpowiedzi w wątku :evil: Czekałam, czekałam i nic. Myślę sobie, że niemożliwe aby tyle czasu nic u Morrisowatego nie było słychać. No i oczywiście, że wieści były tylko mnie tu nie było :evil:

Ale już jestem :ok:
po_prostu_kaska

Post » Śro kwi 11, 2012 14:43 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

po_prostu_kaska pisze:Nigdy więcej nie będę ufać powiadomieniom o odpowiedzi w wątku :evil: Czekałam, czekałam i nic. Myślę sobie, że niemożliwe aby tyle czasu nic u Morrisowatego nie było słychać. No i oczywiście, że wieści były tylko mnie tu nie było :evil:

Ale już jestem :ok:

no to masz do nadrobienia trochę, chociaż ostatnie posty można by podsumować tak, że ogólnie Morris to klozetowy terrorysta - jak kupa wporządku, to znowu sika wyżej jak sięga :evil: i bądź tu mądry :roll:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro kwi 11, 2012 14:50 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Ty się ciesz, że sika :wink:
Mój Bunio znów mi się ostatnio przytkał :( Co ja się nasiedziałam przy kuwecie. Jak tylko widziałam, że zmierza do łazienki gdzie jest kuweta to ja za nim i prosiłam żeby wreszcie zrobił tyle co zawsze, niech nawet zasika podłogę, ale żebym wiedziała, że jest ok :roll:

Wyszliśmy już na prostą. Ale co się człowiek naprosił losu żeby siku się pojawiło ;)

Celem podsumowania; zawsze coś :twisted: Jak nie urok to sr... :mrgreen:
po_prostu_kaska

Post » Śro kwi 11, 2012 15:21 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

po_prostu_kaska pisze:Celem podsumowania; zawsze coś :twisted: Jak nie urok to sr... :mrgreen:

dokładnie! :ryk:
a Morris lubi sikać razem ze mną 8O to znaczy on do kuwety, a ja - wiadomo... :oops: często dołącza do porannego siu, ukokosi się w kuwecie że jedynie łepetyna wystaje i puszcza taki strumień jak ze strażackiej sikawki :D on sika głosniej niż ja 8O
Obrazek Obrazek

ewexoxo

[poprzednia][następna]