Apel - szukamy własciciela kici.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 06, 2012 8:05 Apel - szukamy własciciela kici.

Proszę o pomoc forumowiczów ze Szczecina!
01.04.2012 do sztabu NATO przy ul. Łukasińskiego w Szczecinie przybłąkała się mała kotka ok 6-7 m-cy, świeżo po sterylce, ogolony brzuszek i wystająca długa nić chirulgiczna. zabrał ją pracownik (obcokrajowiec), prosząc o pomoc Zwierzęcy Telefon Zaufania. Po obdzwonieniu szczecińskich gabinetów wet. nikt się do sterylki nie przyznał. TOZ też jej nie sterylizował (byliśmy z kicią w TOZ-e. Na drugi dzień kotka, nagle zaczęła się ślinić i słaniać na łapkach, zawieźliśmy ja do Gugałów na Chopina, ponieważ tam na miejscu można wykonać badania krwi. Dostała leki, kroplówki i przebywała w szpitaliku do 5 kwietnia, kiciunia stanęło na nóżki. Teraz jest pod naszą opieką. Jeśli ktoś ze Szczecina ma jakieś wieści, prosimy o pomoc. Zdjęcie kici w załączeniu.
[url]Zdjęcie 500px na forum:
Obrazek

[/url]
Obrazek Obrazek Obrazek
[url]http://zwierzecytelefonzaufania.strefa.pl/index.html

ZTZanka

Od: Śro wrz 30, 2009 20:40

Post » Pt kwi 06, 2012 9:12 Re: Apel - szukamy własciciela kici.

Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto kwi 10, 2012 21:20 Re: Apel - szukamy własciciela kici.

Witaj, mam nadzieję, że "Twojej" kici ktoś szuka. Ja 03.04.12 r. na ul. Reja (Niebuszewo) znalazłam czarno-białą młodziutką kotkę. Jej nikt nie szuka :( Już ją wysterylizowałam i po prostu szukam jej DS. Pozdrawiam.

Jahoda

Od: Pon mar 22, 2010 20:55

Post » Śro kwi 11, 2012 7:40 Re: Apel - szukamy własciciela kici.

Witam, Też myślę, że jej nikt nie szuka, tylko dziwi mnie fakt, że była świeżo po sterylce, a uszko nie było nacięte, więc ktoś za tę sterylkę zapłacił. Też szukamy jej odpowiedzialnego domu. Kicia nadal jest u Gugałów, ponieważ musi być na obserwacji. Zachowywała się normalnie, była aktywna , strasznie miziasta, a tu nagle zaczyna się słaniać i okropnie ślinić, przestaje jeść i pić. Taka sytuacja powtórzyła się dwukrotnie, więc musiała zostać na obserwacji. Białaczka wykluczona, nadal robią jej badania pod różnym kątem. Mamy nadzieję , ze wszystko będzie ok. , i znajdziemy jej nowy dom.
Obrazek Obrazek Obrazek
[url]http://zwierzecytelefonzaufania.strefa.pl/index.html

ZTZanka

Od: Śro wrz 30, 2009 20:40

Post » Nie maja 06, 2012 13:07 Re: Apel - szukamy własciciela kici.

Nie moje rejony, więc nie pomogę, ale co z kotką? Wyjaśniło się coś? Gdzie w tej chwili przebywa?
Obrazek

Elide

Od: Pt sty 27, 2012 12:37

Post » Nie maja 06, 2012 13:32 Re: Apel - szukamy własciciela kici.

W tytule napiszcie Szczecin.
Niestety nawet takich już ciachniętych kotów nikt nie szuka.Z góry własciciele zakładają,ze mądry kot sam przyjdzie.
A może zwiała z lecznicy?

Ogłoszenia jej dajcie.

Miała mała szczęście,ze na was trafiła.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie maja 06, 2012 16:26 Re: Apel - szukamy własciciela kici.

A ten dobry czlowiek -obcokrajowiec- ktory kicia sie zainteresowal, nie chcialby miec takiej puchatej przyjaciolki? Widac ze ludz dla zwierzat dobry, a w razie co kicia z nim moze podrozowac..

kotena

Od: Pt lut 24, 2012 10:57