Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
_ogonek_ pisze:Kika dalej bez domu? Szok... Aż trudno uwierzyć - gdzie ci ludzie mają oczy?
Przynajmniej banerek wrzucę, bo ogłoszeniami jestem zawalona na najbliższe dwa tygodnie...
Justa&Zwierzaki pisze:_ogonek_ pisze:Kika dalej bez domu? Szok... Aż trudno uwierzyć - gdzie ci ludzie mają oczy?
Przynajmniej banerek wrzucę, bo ogłoszeniami jestem zawalona na najbliższe dwa tygodnie...
Niestety , nikt sensowny nawet nie pyta o Kikunie a ona jest taka kochana .
-Ogonek- bardzo dziękuje za wklejenie banerka , może więcej osób ją zauważy ...
Kociara82 pisze:banerek to tez cos
a to prawda, Kikusia czeka dosc dlugo juz na swoj domek, a jest wyjatkowa kicia, ta jej wrazliwosc i nieufnosc rozbraja, i wlasnie chyba tym podbija ona serca najbardziej.
_ogonek_ pisze:Kociara82 pisze:banerek to tez cos
a to prawda, Kikusia czeka dosc dlugo juz na swoj domek, a jest wyjatkowa kicia, ta jej wrazliwosc i nieufnosc rozbraja, i wlasnie chyba tym podbija ona serca najbardziej.
Ja też najbardziej chyba lubię te niedostępne zwierzaki, mają w sobie to coś i w momencie gdy nawiązujesz z nimi kontakt, ech... wspaniałe![]()
Chociaż ja tak w zasadzie wiem jak kot wygląda, że whiskasy są be, a balkony powinny być osiatkowane. A tak to żółtodziób jestem... Psiara. No właśnie a czy wydaje się koty do adopcji, do domów wychodzących? Może pytanie głupie, ale ja naprawdę nie ogarniam.
U! I wiem jeszcze że chyba kocia białaczka to FeLV i nic więcej![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości