Adoptusie FFA Łódź - trzyłapka, rudaski, mnóstwo....

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw mar 22, 2012 12:38 Re: Adoptusie FFA Łódź - ich świat się zawalił...

Już ma dom

Almondo - Miszka
- kiedyś miał dom…. ale ostatnio tylko stare tekturowe pudełko pod balkonem, aż w końcu z mocno poranioną łapką trafił do nas… Może wrócić pod ten balkon, do pudełka, jeść dostanie, ale nic więcej… Chciałby zamieszkać w domu, może z ogródkiem, może z innym kotem, na pewno z ludźmi, do których radośnie biegnie porozmawiać, przytulić się, pomruczeć… Ma ok.4 lat, jest wykastrowany, zaszczepiony i odrobaczony, ma książeczkę zdrowia.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Śro cze 27, 2012 13:42 przez kalewala, łącznie edytowano 1 raz
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw mar 22, 2012 13:20 Re: Adoptusie FFA Łódź - ich świat się zawalił...

super ze bezogoniasty w domu, ufff
bordo
Obrazek
Obrazek

bordo

Od: Nie wrz 10, 2006 17:22

Post » Pt mar 23, 2012 13:42 Re: Adoptusie FFA Łódź - ich świat się zawalił...

Już ma dom

Nieśmiała Trojka - urodziła się na działkach, na zimę przyszła do ludzi, bardzo chciała do domu, ale tam koty mogą mieszkać tyko w zimnej piwnicy…. Więc zamieszkała, została wysterylizowana, i mieszkałby pewnie dalej, cichutka i nikomu niepotrzebna, na szczęście zauważył ją przechodzień, przyjrzał się, zobaczył że chora i zabrał. Trochę się boi, ale uwielbia się bawić, jeść nareszcie do syta i mruczeć na rękach. I bardzo nie chce wracać do piwnicy…Urodziła się jesienią 2011, jest wysterylizowana i odrobaczona, ma książeczkę zdrowia.

Ostatnio edytowano Śro maja 30, 2012 9:28 przez kalewala, łącznie edytowano 2 razy
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Pon mar 26, 2012 8:00 Re: Adoptusie FFA Łódź - ich świat się zawalił...

W domach

Persik Filcuś Obrazek

Dymna Daisy Obrazek

Ptyś i Mufinka Obrazek

kalewala

Post » Wto mar 27, 2012 13:50 Re: Adoptusie FFA Łódź - ich świat się zawalił...

Maciuś - nadmiernie ufa wszystkim… Na cmentarzu dla zwierząt mieszka kilka kotów - Maciuś też. Miał tam wypadek - może sam poparzył sobie gorącym woskiem z lampki łapki i pierś. Ale ma też wielką ranę na grzbiecie - nie od poparzenia… Teraz jest leczony, ale po zagojeniu ran będzie musiał wrócić na cmentarz. Futerko na poparzonej skórze może nigdy nie odrosnąć, a tam koty mają tylko drewnianą budkę… Maciuś jest bardzo łagodny i spokojny. Kocha wszystkich i łaknie pieszczot. Marzy, aby zamienić budkę stojącą między grobami na ciepły domek, pełną miseczkę i towarzystwo miłych ludzi, których tak mu brakuje. Ma ok.4-5 lat, jest wykastrowany i odrobaczony. dorotka1314@wp.pl 516 979 799

Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kalewala

Post » Śro mar 28, 2012 14:32 Re: Adoptusie FFA Łódź - Maciuś - cały w ranach - str.9.

Ma dom

Masza Obrazek
trójłapka

kalewala

Post » Nie kwi 01, 2012 9:36 Re: Adoptusie FFA Łódź - Maciuś - cały w ranach - str.9.

wlodizw pisze:Kiedy pierwszy orgazm wiedziałyście, że to było to? A skoro ja mam wątpliwości to go jeszcze nie miałam, bo każę mu przerwać? Nietypowe formy seksu. Orgazm! Film 45 min. Wejdź i zobacz wideo na youtube.pl

Ten temat nie jest taki prosty, jak mogłoby się wydawać. Mam pewne informacje i jutro o tym napiszę... Dobrze, że jest gdzie pogadać.

paprotka1424

Od: Czw mar 22, 2012 15:35

Post » Nie kwi 01, 2012 19:34 Re: Adoptusie FFA Łódź - Maciuś - cały w ranach - str.9.

yyyyy???
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon kwi 02, 2012 12:03 Re: Adoptusie FFA Łódź - Maciuś - cały w ranach - str.9.

Już ma dom

Śnieżynka, Królewna Śnieżka, czyli - Krusia. Prawie biała koteczka, która całe życie mieszkała ze swoją opiekunką. Ale starsza pani zmarła, a rodzina nie zainteresowała się losem jej pupilki. Z dnia na dzień Królewna została sama w zrujnowanym domu, opuszczony tak jak ona. I wtedy, jak w bajce, pojawiła się dobra wróżka. Najpierw zaczęła wygłodniałej koteczce przynosić jedzenie, a potem zabrała ze sobą i szuka jej domu. Koteczka bardzo chciałaby znowu mieć panią, z którą mogłaby spać w łóżku, przytulać się w ciągu dnia, i mruczeć. Krusia jest spokojną i milutką koteczką, dużo śpi, nie rozrabia. Lubi surowe mięsko i suchą karmę. Ma ok.2 lat, jest wysterylizowana, odrobaczona, zaszczepiona, ma książeczkę zdrowia.

Ostatnio edytowano Śro maja 16, 2012 9:21 przez kalewala, łącznie edytowano 2 razy

kalewala

Post » Pon kwi 02, 2012 13:06 Re: Adoptusie FFA Łódź - Maciuś - cały w ranach - str.9.

Znów ma dom

Dymny Pepe - jestem piękny, wiem. Było nas czworo w głębokiej piwnicy, mama zniknęła, umieraliśmy głodni i chorzy… Wyciągnęli nas, ratowali, ale tylko mnie się udało… Zastrzyki i kropówki bardzo bolały, miałem straszne dziury w skórze, i teraz boję się ludzi - ale lubię głaskanie, uwielbiam spać przytulony pod kołderką. Pomóż mi przełamać strach….. Jeśli masz innego kota - fajnie, lubię koty. Jestem trochę łakomczuszkiem, ale to pewnie przez ten głód w piwnicy…. Urodziłem się w czerwcu 2011, jestem wykastrowany, odrobaczony, zaszczepiony, mam książeczkę zdrowia. url]

Ostatnio edytowano Pt kwi 13, 2012 10:18 przez kalewala, łącznie edytowano 1 raz

kalewala

Post » Pon kwi 02, 2012 13:28 Re: Adoptusie FFA Łódź - Maciuś - cały w ranach - str.9.

Mały Nikuś - zdążył już wiele przeżyć. Miał dom - i stracił go, nie wiadomo dlaczego. Paluszki jego przedniej łapki zostały zmiażdżone - i choć na zewnątrz wszystko się ładnie zagoiło, to w środku kosteczki są uszkodzone i kotek utyka. Nie przeszkadza mu to biegać i bawić się, ale Nikuś najbardziej pragnie być z człowiekiem, przytulać się, mruczeć, zasypiać na kolanach. Chodzi wszędzie za swoją tymczasową opiekunką, jakby się bał, że może zniknąć i on znowu zostanie sam... Jest niesamowitym pieszczochem i typowym kotem kanapowym. Szuka domu, w którym mógłby być stale z człowiekiem, bo to kocha najbardziej na świecie. Urodził się jesienią 2011, jest wykastrowany i odrobaczony, ma książeczkę zdrowia. edytaszubska@wp.pl 601 911 686 lub 513 730 365

Obrazek

kalewala

Post » Wto kwi 10, 2012 11:57 Re: Adoptusie FFA Łódź - Maciuś - cały w ranach - str.9.

W domach

Świrek Obrazek
dzięki Jolibuk5 pojechał pod Toruń do willi z wolierą :D

Antałek Obrazek
Ma kilka par kolan, nie schodzi na podłogę :D

Maluszki Obrazek Obrazek
domy znalazła Bordo :D

Postawny Ułan Obrazek
wrócił do karmicielki – na kanapę, nie pod balkon :D

Księciunio czyli Zgredek Obrazek
Kocię po pp, zdjęcie ze stycznia – teraz wygląda lepiej :D, mina została

kalewala

Post » Wto kwi 10, 2012 18:35 Re: Adoptusie FFA Łódź - Maciuś - cały w ranach - str.9.

ale świetne wieści :)
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..

aga-lodge

Od: Wto paź 05, 2004 13:51

Post » Wto kwi 10, 2012 21:56 Re: Adoptusie FFA Łódź - Maciuś - cały w ranach - str.9.

wnioski zdobyte, terminy w lecznicach zamówione, tylko kocice jakos nie gotowe

Obrazek

kotka w oczekiwaniu na sterylki dostawała prowerę, efekty są pojedyńcze na szczęście,

( mam nadzieję ze złapałam matke a nie ojca, ale wlazł do łapki na dzidziola)
bordo
Obrazek
Obrazek

bordo

Od: Nie wrz 10, 2006 17:22

Post » Wto kwi 10, 2012 22:16 Re: Adoptusie FFA Łódź - Maciuś - cały w ranach - str.9.

jak karmi, to matka....

kalewala

[poprzednia][następna]