Pewnego wieczoru grasując przy pobliskiej drodze szybkiego ruchu napotkałem dobrą duszyczkę. Spacerowałem wzdłuż krawężnika, dostojnie, jednak w osłabieniu bujało mnie co jakiś czas z burty na burtę. Ciężko mi, ponieważ straciłem feralnego wieczoru oko... Dobra osóbka nie przeszła obok mnie obojętnie... Natychmiast zrobiłem wszystko, aby zwrócić jej uwagę. MIAAAAAAAAAAAAAAŁ MIAAAAAAŁ..... Sądzę, iż 'Szpieg z krainy deszczowców' to przy mnie cienki pozer w damskim kapeluszu. Moja strategia opierała się oczywiście na cudnych, szarmanckich kocich oczkach... a raczej oczku... choć pozostało mi już tylko jedno powtarzam sobie Kot ze Shreka miał dwa a i tak nigdy nikogo nie przekonał. Za to ja posiadam w nim iskierkę!
Jestem bardzo grzeczny, nie gryzę, słucham się i chowam swoje zacne pazury, gdy mnie kąpiesz! Ot co.. wody się nie boję jak na pirata przystało! ARRRR...
Ponoć 7 żyć mam, jednak chciałbym spędzić je wszystkie w oazie spokoju jakim jest twój dom! Przekonaj się o mojej wyjątkowości, jeśli ty mieć serce dobre to dać musisz je drugiemu, jak mawiał Yoda.
Wiadomości w butelkach wieki temu wyszły z użytku, jeśli chcesz mi pomóc, jednak nie możesz stworzyć mi odpowiednich warunków to po prostu udostępnij link na swoim profilu a ktoś z odrobiną życzliwości na pewno się znajdzie.
Miejsce: Poznań/ Wolsztyn
Ahoj...
Pirat Ar-Ar.
link: http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z368988694