Moderator: Estraven
Czekają i witają mnie z wielka radoscia. wiora pisze:mocne kciuki za łapanke

iza71koty pisze:A ja Zapraszam go Głosowania na Agnieszkę Praksedę.To Karmicielka jak ja i ma pod Opieką Ogromne stado.Bardzo potrzebuje Wsparcia i ta Wygrana pozwoliłaby jej rozwiązać sporo problemów.Proszę o Głosy Kochani.
viewtopic.php?f=1&t=140723&start=15
Ja też coroczne odświeżanie mieszkania planuję. Chyba w maju.
Są nam teraz bardzo potrzebne.Pojechał też kupić 5 worów pelletu, bo kupujemy w takich dużych workach i zorientować się w cenie farby i okleiny do szafek.Prakseda pisze:iza71koty pisze:A ja Zapraszam go Głosowania na Agnieszkę Praksedę.To Karmicielka jak ja i ma pod Opieką Ogromne stado.Bardzo potrzebuje Wsparcia i ta Wygrana pozwoliłaby jej rozwiązać sporo problemów.Proszę o Głosy Kochani.
viewtopic.php?f=1&t=140723&start=15
Iza, dziękuję Ci bardzo.
Powodzenia w remoncie.Ja też coroczne odświeżanie mieszkania planuję. Chyba w maju.
Pozdrawiam szczecińskie kitki.
To prawda Aga przy sporej ilości kotów niestety inaczej sie nie da.My musimy już odświeżać to, co było malowane w tamtym roku.Czyli dwa kocie pokoje.Niestety koty już co nie co rozdrapały sobie na ścianach.Następnym razem jak Mąż wróci planuje remont drapaków.Trzeba je rozebrać na części.Wynieść na słonko.Wyprać a słupki pokryć nowym sizalem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 50 gości