Moderator: Moderatorzy
filcowasova pisze:Ania 20 to była moja wewnętrzna maksymalna cen:) ponadto widzę ze ty twardy zawodnik , a ja jutro o 12 w pracy będe , bez mozliwosci forumowania. zatem mówię pas:)
gratki
wiiwii pisze:Dziękuję wszystkim za licytację na kolejnym bazarku książkowym (pierwszym na moje własne koty)
Oto wyniki:
1. Krzysztof Kosior: „Odkrywanie Dharmy”
MIKUŚ: 5 zł
3. Annie Hawes: „Extra virgin”
AniaWrocław: 13 zł+koszty wysyłki
4. Annie Hawes: „W krainie oliwek”
AniaWrocław: 13 zł+koszty wysyłki
5. Anita Stojałowska: „Dom w Toskanii”
AniaWrocław: 20 zł+koszty wysyłki - trzy zostaną wysłane w jednej paczce
Szczegóły w wiadomościach prywatnych. Bardzo dziękuję i zapraszam na kolejne bazarki - tym razem szykuje się bardzo ciekawy bazarek ciuszkowy dla kotów z Kociej Przystani!
AniaWrocław pisze:Książki dotarły dzisiaj - pięknie dziękuję, na jakiś czas lektura zapewniona
wiiwii pisze:AniaWrocław pisze:Książki dotarły dzisiaj - pięknie dziękuję, na jakiś czas lektura zapewniona
Cała przyjemność po mojej stronie!
AniaWrocław pisze:wiiwii pisze:AniaWrocław pisze:Książki dotarły dzisiaj - pięknie dziękuję, na jakiś czas lektura zapewniona
Może coś jeszcze kiedyś ?
wiiwii pisze:AniaWrocław pisze:wiiwii pisze:AniaWrocław pisze:Książki dotarły dzisiaj - pięknie dziękuję, na jakiś czas lektura zapewniona
Może coś jeszcze kiedyś ?
Bardzo prawdopodobne! Na razie skupiam się na ciuchach, do książek wrócę niebawem
Możemy się dodać do listy znajomych. Pozdrawiam!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości