Izuniu, jeszcze dziś świętujemy

gdybym była osłanką na sejm to bym ustaliła wolny dzień po każdych Świętach na odpoczynek i przede wszystkim wolny Wielki Piątek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:ja też chętnie oddam swoje zbędne kilogramy![]()
Izuniu, jeszcze dziś świętujemy![]()
gdybym była osłanką na sejm to bym ustaliła wolny dzień po każdych Świętach na odpoczynek i przede wszystkim wolny Wielki Piątek
puszatek pisze:tym znudzonym odebrałabym Święta i nakazała pracować...bez odpoczynku
puszatek pisze:ale jak była taka maciupka to była taka pućkateż śliczna
![]()
teraz to już nie ma porównań
izka53 pisze:Dziewczyny, świeta dla mnie skończyly się definitywnie. Jest żle, nawet bardzo żle. Kominek nie nadaje się do użytku , żeliwo popękalo. drzwi zamknąć sie nie dalo. TŻ próbuje coś na szybko zrobić, w chacie zimno. Pan Wlaściciel jak zawsze się wypina, skoro mieszkamy już 6 lat to zużyliśmy i mamy radzić sobie sami.
gdyby nie koty, szukalabym czegoś od razu, ale ........
Jestem w czarnej dziurze, bank odmówil kredytu, bo dochody z pracy tymczasowej nie są brane pod uwagę, nie mam na splatę wcześniejszych zobowiązań, nie mam na życie, nie mam na zaplatę za ten miesiąc za wynajem. I jeszcze ten cholerny kominek, on po prostu już przelal czarę.
![]()
A tak chcialam pozytywnie sobie z Wami wieczorkiem popisać. Wszystko się zje...o![]()
Powitam tylko nową osobę na wątku - witaj Anno Karenino ,, moja facebookowa znajomo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jesteś bardzo mile widziana![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 130 gości