w białaczkowym domu,foty str75,86,lekko nie jest...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob kwi 07, 2012 20:37 Re: "w białaczkowie"-Czarnuszek ,Rumcio chorują(foty.str56)

BOZENAZWISNIEWA pisze:
ruda32 pisze:ja bym chciała jeszcze pomóc takiemu małemu,choremu na dwóch nogach :(
ale jak?

Wiemy jak pomóc,ale niestety jest za duże ryzyko,żeby podać mu lek...skutki moga byc nieodwracalne...dlatego nie zaryzykuję..musze miec pewnosc 100%,a takiej na dzień dzisiejszy nie mamy,ani lekarze...zreszta pogadamy jak się spotkamy w Warszawie,to nie sa sprawy "na forum"Mam nadzieje,ze uda mi sie kilka złotych uzbierać na ten wyjazd ...

Oznajmiam,ze jak najszczesliwsza zostanie moderatorem to sama sobie bana nałożę...

to jakiś kiepski żart ? najszczęśliwsza?
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Sob kwi 07, 2012 21:24 Re: "w białaczkowie"-Czarnuszek ,Rumcio chorują(foty.str56)

no takie info dostałam będac w szpitalu,ze najszczesliwsza zgłosiła swoja "osobistosc zacna"jako kandydata na moderatora,ale chyba mi sie cos wydaje,że ten watek sie "ulotnił",a ja nie mam czasu szukac, bo mam pracy jeszcze sporo,ale "jajca "by były...

viewtopic.php?f=5&t=139730&start=60

"najszczesliwsza pisze:
Przespałam się z tą decyzją.

Chcę być modem.

W świetle ostatnich ich działań uważam, że byłabym odpowiednią kandydatką."
Ostatnio edytowano Nie kwi 08, 2012 1:12 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 2 razy
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob kwi 07, 2012 21:53 Re: "w białaczkowie"-Czarnuszek ,Rumcio chorują(foty.str56)

zrobiłam już porządek w poście rozliczeniowym,proszę zajrzeć,jak się coś nie zgadza proszę o info...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie kwi 08, 2012 9:04 Re: "w białaczkowie"-Czarnuszek ,Rumcio chorują(foty.str56)

najszczesliwsza pisze:Przespałam się z tą decyzją.
Chcę być modem.
W świetle ostatnich ich działań uważam, że byłabym odpowiednią kandydatką.

:ryk: :ryk: :ryk:

Serdeczne życzenia
Wesołego Alleluja
oraz dużo zdrowia
i pogody ducha. Niech radość Wielkanocy
napełni nasz serca
nadzieją i obfitością łask
od Chrystusa Zmartwychwstałego.
Obrazek

marioka

Od: Wto wrz 06, 2011 13:39

Post » Nie kwi 08, 2012 20:30 Re: "w białaczkowie"-Czarnuszek ,Rumcio chorują(foty.str56)

BOZENAZWISNIEWA pisze:no takie info dostałam będac w szpitalu,ze najszczesliwsza zgłosiła swoja "osobistosc zacna"jako kandydata na moderatora,ale chyba mi sie cos wydaje,że ten watek sie "ulotnił",a ja nie mam czasu szukac, bo mam pracy jeszcze sporo,ale "jajca "by były...

"najszczesliwsza pisze:
Przespałam się z tą decyzją.

Chcę być modem.

W świetle ostatnich ich działań uważam, że byłabym odpowiednią kandydatką."

Coś Bożenko cytowanie linków Ci nie wychodzi :wink:

Pozdrawiam świątecznie. Obrazek
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pon kwi 09, 2012 10:49 Re: "w białaczkowie"-Czarnuszek ,Rumcio chorują(foty.str56)

Zapraszam na "moje bazarki',potrzebna teraz karma odkłaczajaca,wiec każdy zakup mile widziany.Worek karmy 139zł w Świecie Karm...Niedługo wrzuce kilka ubrań i jakichs zbednych akcesoriów,moze akurat cos komus sie przyda...

Rumcajs bez zmian, Czarnuszek bez zmian,Kornelia i Czarcik chore...Omarek jeszcze nie w pełni zdrowy,dostaje Immunoactiv w kapsułce do jedzonka......Abba zasmarkana,ale ogólnie wyglada dobrze...
Nitce odpaliło znowu-poluje na Duna,a i on na nia poluje...Antonio ma "świeta miłosci"-molestuje mnie na kazdym kroku...nie odstepujac pani nawet na chwilke

kAMI STARUSZKA JUZ DOBRZE Z NÓZKĄ,leki odstawione na razie,nie kuleje...a dzisiaj zimno,ale b.słonecznie

No i Kizia białaczkowa "zaszklona dzisiaj" :(
Ostatnio edytowano Pon kwi 09, 2012 11:21 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon kwi 09, 2012 10:56 Re: Szukamy małej kotki na dokocenie do DW-do roku...nie rud

Szukasz dalej koci na dokocenie? I jak małej? Mam Julkę z lipca ale nie wyrosła.Cudo na patyku pod względem mizianek i lubości ludzia.Cudo an patyku pod względem ciekawości i wszędziewłażenia.
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z347542022
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pon kwi 09, 2012 10:57 Re: Szukamy małej kotki na dokocenie do DW-do roku...nie rud

6.04 w lecznicy poznałam dziewczynę jaka szuka kotki na dokocenie.Mieszka w domu jednorodzinnym, daleko od ulicy i szuka kotki jaka moze wychodzic .Sama ma kocura jakiego adoptowała z Koterii jakis czas temu,kocur wykastrowany oczywiscie,bardzo piekny,zadbany...Obiecałam jej znalexc jakas potrzebujaca bidę...oczywiscie umowe adopcyjna podpisze,jak do tej pory.Widac,ze dziewczyna dba o kota,jest odpowiedzialna.Nie jestem przeciwniczka domów wychodzacych,jesli koty sa pod nadzorem i sama mam 2 koty jakie przychodza do domu...Mieszkam daleko od drogi,wiec koty sa bezpieczne,jesli chodzi o samochody...Jesli ktos ma taka bide do adopcji prosze o info.

SPROSTOWANIE :!:
Napisałam,ze kot wzięty z Koterii,ale nie,z PSIEGO Anioła adoptowany(przepraszam za wprowadzenie w bład) :oops:
Ostatnio edytowano Pon kwi 09, 2012 12:15 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon kwi 09, 2012 11:02 Re: Szukamy małej kotki na dokocenie do DW-do roku...nie rud

ASK@ pisze:Szukasz dalej koci na dokocenie? I jak małej? Mam Julkę z lipca ale nie wyrosła.Cudo na patyku pod względem mizianek i lubości ludzia.Cudo an patyku pod względem ciekawości i wszędziewłażenia.

Zaraz napisze do te Pani-burasia jest na pewno mile widziana....Jak tylko wszystko obgadam Podam Twoje namiary...i na e-maila sie bedziecie dogadywac.Z opini mojego weta to dobra osoba,b.odpowiedzialna,no ,kocur z jakim przyszła to miziadło na maksa,zadbany i pieknie ułozony...dlatego Pani czeka na moja propozycję.Sama chciałam oddac jej jakiegos mojego zdrowego kota,ale tak na prawde to takiego prócz Duna nie ma :roll: ,no i kotki jakie mam albo sa białaczkowe,albo starsze juz...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon kwi 09, 2012 12:15 Re: Szukamy małej kotki na dokocenie do DW-do roku...nie rud

ASK@ pisze:Szukasz dalej koci na dokocenie? I jak małej? Mam Julkę z lipca ale nie wyrosła.Cudo na patyku pod względem mizianek i lubości ludzia.Cudo an patyku pod względem ciekawości i wszędziewłażenia.

masz pw
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon kwi 09, 2012 14:13 Re: Szukamy małej kotki na dokocenie do DW-do roku...nie rud

zaznaczam

Anna Karenina

Od: Pon kwi 09, 2012 13:53

Post » Pon kwi 09, 2012 14:33 Re: Szukamy małej kotki na dokocenie do DW-do roku...nie rud

BOZENAZWISNIEWA pisze:

masz pw

odpowiedziałam w każde miejsce :wink:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Śro kwi 11, 2012 8:01 Re: Szukamy małej kotki na dokocenie do DW-do roku...nie rud

Anna Karenina pisze:zaznaczam

witam :kotek: ładny nick,czytałam powieść :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro kwi 11, 2012 8:05 Re: w białaczkowym domu ...Czarnuszek ,Rumcio chorują...

Dzieci chore,Czarnuszek znowu chory,gile zielone, długie,ciagle produkowane,oczy jak "chińskie szparki" :roll: Bierze leki -jestesmy w trakcie brania Ceporexu i Cykloferonu i takie coś-Normalnie załamka :roll:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro kwi 11, 2012 13:59 Re: w białaczkowym domu ...Czarnuszek ,Rumcio chorują...

wszystkim Twoim dzieciom,a także koteczkom dużo dużo zdrowia,a obie wytrwałości i siły...

fumcia

Od: Sob wrz 03, 2011 12:51

[poprzednia][następna]