bombel.od.r pisze:Hikiko zaraz ktoś na Ciebie naskoczy za "świrnięte kociary"
No sorry, jestem świrniętą kociarą (chociaż nie naskoczyłam na stonogę) i wiem, że tak patrzą inni na ludzi, którzy inaczej patrzą na koty, inaczej je traktują.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
bombel.od.r pisze:Hikiko zaraz ktoś na Ciebie naskoczy za "świrnięte kociary"
Hikiko pisze:Nowo zalogowani szukający kota sami się proszą o o takie traktowanie. Ile razy czytałam pierwsze ich posty, to było jak ogłoszenie na tablicy: szukam młodego kotka, dam dobry dom i coś tam jeszcze. Kolejne informacje, ważne, trzeba z nich wyciskać. Któryś z kolei post piszą zniecierpliwieni, że są wypytywani, a przecież mają dobre intencje i są dobrym domem. Niektórzy nie lubią się rozpisywać, ale skoro wchodzą na forum, to mogliby się trochę rozwinąć, a nie rzucać wymagania i oczekiwać na oferty, no.
Naprawdę mam wiele, wiele podziwu dla DT, które wielokrotnie zadają te same pytania i starają się wydusić konkrety od ludzi, którzy bardzo często nie wiedzą, co to jest "być dobrym domem", a nierzadko i co to znaczy "mieć kota".
Założę się, że stonoga ma niezłą polewkę, jaką to burzę rozpętała;] Bo na forum się nie obraziła, tylko na użytkowników
Neigh pisze:Hikiko pisze:Nowo zalogowani szukający kota sami się proszą o o takie traktowanie. Ile razy czytałam pierwsze ich posty, to było jak ogłoszenie na tablicy: szukam młodego kotka, dam dobry dom i coś tam jeszcze. Kolejne informacje, ważne, trzeba z nich wyciskać. Któryś z kolei post piszą zniecierpliwieni, że są wypytywani, a przecież mają dobre intencje i są dobrym domem. Niektórzy nie lubią się rozpisywać, ale skoro wchodzą na forum, to mogliby się trochę rozwinąć, a nie rzucać wymagania i oczekiwać na oferty, no.
Naprawdę mam wiele, wiele podziwu dla DT, które wielokrotnie zadają te same pytania i starają się wydusić konkrety od ludzi, którzy bardzo często nie wiedzą, co to jest "być dobrym domem", a nierzadko i co to znaczy "mieć kota".
Założę się, że stonoga ma niezłą polewkę, jaką to burzę rozpętała;] Bo na forum się nie obraziła, tylko na użytkowników
Wiesz co ? I dobrze. Ja jestem stuknieta - ale uwazam, ze jesli ktokolwiek wyciagnie jakies wnioski z tej burzy mozgow to dobrze. Mnie wystarczy jesli uwierzy w to ( a slowo honoru ze to prawda), ze nie zawsze oddac = uratowac.
I naprawde nie jest tak, ze lepszy jakikolwiek dom niz smietnik. Kto tak uwaza, niech poczyta horrory o paniach zbieraczkach, ktore dziesiatki kotow zakochaly ........na smierc.
Niech poczyta o FORUMOWYCH dt - do ktorych w dobrej wprawdzie wierze, ale bez sprawdzania oddawno koty - i co z tego wyniklo.....
I niech uwierzy ze tu roi sie od swirow - niekoniecznie pozytywnie zakreconych. I naprawde tak jest. Czy to sie komus podoba czy nie.
kotkins pisze:...
A Zabers nie "magluje" na forum.
Magluje poza![]()
Zabers to w ogóle nie pasuje za bardzo do magla:)
...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 118 gości