Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Neigh pisze:Patrz, a ja sie zastanawiałam dlaczego na tamtym wątku poszukowano kota białego z liliowymi i szarymi znaczeniami......Głupia nie śledze najnowszych trendów.
Moje Drogie - wpadłam tu jeszcze bo zapomniałam o najważniejszym
otóż:
Mam do adopcji ( w sensie zlecono mi poszukiwanie domu ) 4 letniego papierowego, wielce utytułowanego, kastrowanego, zdrowego, zgodnego z psami i kotami kota razy Cornish Rex - paskudnego niemożebnie moim zdaniem.
Nakazałam Tztowi znaleźć podobiznę - usłyszał "o BRZYDAL!".
Dom oczywiście najlepszy z możliwych. Nie będę pisała o tym, że niewychodzący, zabezpieczony i ŚWIADOMY bo to jakby jasne. Kot poszukuje kolan na własność. Jest zgodny, ale chciałby mieć kogos, kto będzie w stanie poświecać JEMU jak najwięcej czasu
Drugim kotem jest turecka angora - pisałam, że będzie. Szczegółów nie znam, też zdrowa, sterylizowana rzecz jasna . Muszę pojechać do jej obecnej właścielki, a Mamy mojego kumpla, to się wszystkiego dowiem. na razie nie bardzo mam na to czas
kotkins pisze:Chcesz mco dać Neigh, Dalia?
Hmm...
Neigh pisze:Dalia - będę pamiętać szukając domów dla tej czeredy. Ale tak jak mówiłam - ja nie biorę żadnego nowego kota. Przenocowac, przetrzymać chwilę, to wszystko na co mnie stać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Savilala, smoki1960 i 63 gości