mar9 pisze:anulka111 pisze:Mial taka mine ,jakby zapytal-zaspany leniuszek,ale mnie cisnienie skoczylo jak szalone
no cóż, to Gucio przecież
To prawda-teraz zasnal na kanapie przytulony do mnie- umie sie wdzieczyc jak chce
Moderator: Estraven
mar9 pisze:anulka111 pisze:Mial taka mine ,jakby zapytal-zaspany leniuszek,ale mnie cisnienie skoczylo jak szalone
anulka111 pisze:mar9 pisze:anulka111 pisze:Mial taka mine ,jakby zapytal-zaspany leniuszek,ale mnie cisnienie skoczylo jak szalone
To prawda-teraz zasnal na kanapie przytulony do mnie- umie sie wdzieczyc jak chce
anulka111 pisze:Robia-wyglaskalam go ,Rys tez wyglaskany, Smakusia mi zostalado glaskow.
anulka111 pisze:Odpoczywa ,jak przystało na moje domowe Demotywatory,bo tak moje koteczki nazywam-zawsze jak ja mam cos do roboty,to one odpoczywaja umiejetnie![]()
Smakusi snu nie przerwę-bo by mnie obdarzyla paskudnym spojrzeniem.
anulka111 pisze:Coz - ja po prostu staram sie ,by koty byly zadowolone ze mnie
mar9 pisze:anulka111 pisze:Coz - ja po prostu staram sie ,by koty bylyzadowolone ze mnie
i to się właśnie nazywa: wychować sobie Dużą![]()
![]()
anulka111 pisze:mar9 pisze:anulka111 pisze:Coz - ja po prostu staram sie ,by koty bylyzadowolone ze mnie
i to się właśnie nazywa: wychować sobie Dużą![]()
![]()
A niech sie ciesza. My sie szanujemy nawzajem. Nie budza mnie,nie niszcza firan i kwiatow,ktore lubie. I tak sobie fajnie mieszkamy. Zmykam spac pobudke mam o 6.
Dobranoc
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 164 gości