Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ksb pisze:Kamień spadł mi z serca. Bo wedlug takiego laika jak ja, to chyba nie jest źle?
ksb pisze:Kamień spadł mi z serca. Bo wedlug takiego laika jak ja, to chyba nie jest źle?
horacy 7 pisze:ksb pisze:Kamień spadł mi z serca. Bo wedlug takiego laika jak ja, to chyba nie jest źle?
Niestety nadal się boję nie wiem co moze być mam nadzieje ,że nie wirusówka .Nie spytałam jak długo kotka była w schronisku ,wyglądała dobrze jak ją zabierałam tzn. nie miała biegunki ,nie wymiotowała nadal nie ma takich objawów,,lecz skąd jest gorączka i brak apetytu?Mogła być np. 3-4 dni i wtedy objawy mogą się zaczynać teraz.Jedyne co mnie pociesza to dobra morfologia która nie wskazuje w tym momencie na wirusówkę .To młoda kicia i drobna waży tylko 2,5 kg a miot liczny.Czekam i obserwuje być może będę musiała maluchy karmić sztucznym mlekiem ,dzisiaj zakupiłam.Oby te święta minęły spokojnie.Cieszyłam się,że dołączę maluszka i będzie łatwiej mu przeżyć przy mamie zastępczej a tu mama chora.
ksb pisze:Widzę, że rozdajesz te jajeczka w kilku wątkach - uważaj bo zabraknie![]()
A tak na serio to dołączam się do życzeń.
Koszyczek ładny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, Majestic-12 [Bot] i 53 gości