Krecikowo.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 23, 2012 22:02 Re: Cytrysia chora. Już po operacji.Jest wynik. Nowy tymczas

Nie miałam siły jeżdzić z kotką na talonową sterylke i zaniosłam ją na zabieg do lecznicy '' Na Górce" w ramach marcowych zniżek.
Tylko polecam dr Joasie, super podejście , szew suchutki, kotka odebrana wybudzona naturalnie. Też tam był kastrowany Krecik. Do właściciela nigdy bym nie dała kota na zabieg.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Sob mar 31, 2012 22:01 Re: Cytrysia chora. Już po operacji.Jest wynik. Nowy tymczas

Mitka już zapomniała o sterylce, odmyła swoje futerko, odrobaczona , odżywiona , jest bardzo przymilną , gadającą koteczką.
Oczywiście śpi ze mną na moich nogach :D .
Obrazek

http://imageshack.us/photo/my-images/60 ... e0125.jpg/
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Sob mar 31, 2012 22:18 Re: Cytrysia, Kacper, Krecik i ..Życie płynie dalej .Mitka c

śliczna kicia :ok:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Sob mar 31, 2012 22:26 Re: Cytrysia, Kacper, Krecik i ..Życie płynie dalej .Mitka c

Nie wiem jak tak można, rodzina przywozi sobie małego koteczka do domu, zapominają karmić nie dają schronienia w zimie. Kotki nie ma u nich od 12 marca, zero zainteresowania, nawet sąsiadów się nie zapytajączy czy nie widzieli ich kotki. Okazało się, też, że mają suczke która nie ma jeszcze roku i jest w ciąży. Córka im proponuje tańsze sterylki marcowe, a po co słyszy- przecież musimy mieć małego szczeniaczka, a reszta do.....
Następne stworzenie na głód i poniewierke. :(
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Nie kwi 01, 2012 10:39 Re: Cytrysia chora. Już po operacji.Jest wynik. Nowy tymczas

meggi 2 pisze:Mitka już zapomniała o sterylce, odmyła swoje futerko, odrobaczona , odżywiona , jest bardzo przymilną , gadającą koteczką.
Oczywiście śpi ze mną na moich nogach :D .
Obrazek

http://imageshack.us/photo/my-images/60 ... e0125.jpg/]

Śliczna :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pon kwi 02, 2012 14:52 Re: Cytrysia, Kacper, Krecik i ..Życie płynie dalej .Mitka c

Dziękujemy za komplementy :D

Chcialabym jeszcze Mitke zaszczepić , koło mnie szczepienie Tricatem 65zł 8O , a jeszcze wścieklizna nas czeka.
dlatego pozwoliłam sobie wystawić dwa skromne bazarki na szczepienie Mitki.
viewtopic.php?f=20&t=140721
viewtopic.php?f=20&t=140718
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Pon kwi 02, 2012 20:00 Re: Cytrysia, Kacper, Krecik i ..Życie płynie .Mitka szczepi

Nie wiem co mam począć z tym Krecikiem, od soboty stał pożyczony prostownik schowany w pudelku na wieszaku w przedpokoju ,
dziś czarny diabełek pogryzł przewody w sieczke. :twisted:
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Pon kwi 02, 2012 20:18 Re: Cytrysia, Kacper, Krecik i ..Życie płynie .Mitka szczepi

Mitka śliczna. Krówka. A ja kocham krówki! :love:
Trzymajcie się. Zdrówka i kaski życzę! :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt kwi 06, 2012 13:43 Re: Cytrysia, Kacper, Krecik i ..Życie płynie .Mitka szczepi

Aduś dzięki .:D
Mitka jest taka miluśińska , aż mi szkoda ją oddawać.
Mitke wcale nie interesuje balkon , żeby wyjść i powyglądać, tylko wyleguje się w ciepłych miejscach. Poniżej ekipa bez Krecika na wełnie się wygrzewa. :D
Obrazek
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Pt kwi 06, 2012 18:27 Re: Cytrysia, Kacper, Krecik i ..Życie płynie .Mitka szczepi

Pomimo smutku w mym sercu życzę Wam wesołych świąt :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt kwi 06, 2012 18:34 Re: Cytrysia, Kacper, Krecik i ..Życie płynie .Mitka szczepi

Ale się wylegują :love:

Dziękuję za życzenia. Ja też życzę pogodnych i zdrowych Świąt! :D
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt kwi 06, 2012 20:36 Re: Cytrysia, Kacper, Krecik i ..Życie płynie .Mitka szczepi

Obrazek
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pt kwi 06, 2012 21:17 Re: Cytrysia, Kacper, Krecik i ..Życie płynie .Mitka szczepi

Obrazek
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Sob kwi 07, 2012 1:12 Re: Cytrysia, Kacper, Krecik i ..Życie płynie .Mitka szczepi

Aniu, czy Mitka mogłaby pójsc do domku pół-wychodzacego?Bo mam tu fajny domek szukajacy młodej kotki.Do towarzystwa jest wielki kocur(odjajczony oczywiscie) adoptowany przez fajna dziewczyne (kot wziety z Koterii).Kocurek był dzisiaj w lecznicy i tak gadu -gadu i sie dowiedziałam,ze chca sie dokocic.Dom jednorodzinny,obiecałam pomóc im w znalezieniu tej jedynej dziewczynki do roku...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob kwi 07, 2012 13:55 Re: Cytrysia, Kacper, Krecik i ..Życie płynie .Mitka szczepi

Bożenko, dziękuje Mitka ma domek zapewniony ja będe często odwiedzać i zawozić pyszności. :D
(z I.Krasickiego)

meggi 2

[poprzednia][następna]