WólkaZal- testujemy koty

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 06, 2012 10:59 Re: WólkaZa-zaginął Fred Wa-wa BIałołęka-potrzebna pomoc w s

warszawianka pisze:FREDZIO JUZ SIE ZNALAZL!!!!!!!!!PRZYSZEDL SAM DO PANA,KTORY GO DOKARMIAL !UFFFFF!KAMIEN z SERCA!!!T

:piwa: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pt kwi 06, 2012 11:01 Re: WólkaZa-zaginął Fred Wa-wa BIałołęka-potrzebna pomoc w s

Duża von Focha pisze:
warszawianka pisze:FREDZIO JUZ SIE ZNALAZL!!!!!!!!!PRZYSZEDL SAM DO PANA,KTORY GO DOKARMIAL !UFFFFF!KAMIEN z SERCA!!!T

SUPER WIEŚCI! Miluś i Groszek pozdrawiają :mrgreen:

Pani Tereso, a ile Miluś może mieć latek? Bo patrząc jak gania po domu z myszką wydaje się być młodszy niż 7 :wink:

mam 13 letniego Bodzia...to co on wyprawia ... więc bęc ... Miluś jest normalnym 7 letnim szczęsliwym kotem...

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Pt kwi 06, 2012 11:02 Re: WólkaZa-zaginął Fred Wa-wa BIałołęka-potrzebna pomoc w s

ewona1 pisze:O Matko... kamień z serca, co dalej? Proponuję przesyłkę konduktorską i do Białegostoku, potem do Irenki, dosyć tego DT. Dzisiaj jeszcze jestem, mogę pomóc, jutro wyjeżdżam (z wólkowską bandą).

no tak pewnie trzeba... choć DT( prawidłowy) w Wawie to wiekszaszansa na adopcje. A może ten Pan który go dokarmiał może przechować? jeju...

Mamrot

Post » Pt kwi 06, 2012 11:12 Re: WólkaZa- Fred się znalazł!!! pilnie DT dla 2 rudych -Wa-

Jedno nieszczęście mniej :piwa:
Obrazek
Obrazek

Tajemniczy Wujek Z.

Od: Sob mar 28, 2009 14:14

Post » Pt kwi 06, 2012 11:31 Re: WólkaZa- Fred się znalazł!!! pilnie DT dla 2 rudych -Wa-

Wiem, ze gorączka świąteczna ale prośba do Warszawy
Potrzebne 2 kontenerki i osoba, która zabierze rude z DT, i wyśle albo pociągiem - ostatni 19,56 z centalnego, albo autobusem Biacomex sprzed pałacu Kultury, po 19 nie wiem dokładnie,( o 19 z okęcia) i wyśle do bialegostoku, bo one tam nie mogą zostać ani chwili dłużej
Albo ktoś, jak wyżej kto może przechować przez święta.
Albo ktoś, kto jak wyżej i jedzie do Białegostoku na święta.

ewona1

Od: Śro sty 25, 2012 15:59

Post » Pt kwi 06, 2012 11:34 Re: WólkaZa-zaginął Fred Wa-wa BIałołęka-potrzebna pomoc w s

Mamrot pisze:
ewona1 pisze:O Matko... kamień z serca, co dalej? Proponuję przesyłkę konduktorską i do Białegostoku, potem do Irenki, dosyć tego DT. Dzisiaj jeszcze jestem, mogę pomóc, jutro wyjeżdżam (z wólkowską bandą).

no tak pewnie trzeba... choć DT( prawidłowy) w Wawie to wiekszaszansa na adopcje. A może ten Pan który go dokarmiał może przechować? jeju...

Pan , który mieszka w bloku vis a vis Dt na parterze oddał Freda do DT :cry:

ewona1

Od: Śro sty 25, 2012 15:59

Post » Pt kwi 06, 2012 11:46 Re: WólkaZa- Fred się znalazł!!! pilnie DT dla 2 rudych -Wa-

ewona1 pisze:Wiem, ze gorączka świąteczna ale prośba do Warszawy
Potrzebne 2 kontenerki i osoba, która zabierze rude z DT, i wyśle albo pociągiem - ostatni 19,56 z centalnego, albo autobusem Biacomex sprzed pałacu Kultury, po 19 nie wiem dokładnie,( o 19 z okęcia) i wyśle do bialegostoku, bo one tam nie mogą zostać ani chwili dłużej

viewtopic.php?f=1&t=140827&p=8756778#p8756778

Zaapelowałam o pomoc, ale chyba tylko cud nas ratuje i te biedne koty...

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pt kwi 06, 2012 11:47 Re: WólkaZa- Fred się znalazł!!! pilnie DT dla 2 rudych -Wa-

daj mi swój nr telefonu

Mamrot

Post » Pt kwi 06, 2012 11:48 Re: WólkaZa- Fred się znalazł!!! pilnie DT dla 2 rudych -Wa-

to sa zbyt ryzykownne ruchy, to samotne podróżowanie pociągiem czy autobusem ludzie są nieobliczalni i niebezpieczni, kot zwali kupala i go wyrzucą w drodze, znam takie hostorie
a czy DT dotychczasowy jakąs niechęćia się wykazuje teraz czy musimy robic taki raban natychmiast?
jak to jest?
Ostatnio edytowano Pt kwi 06, 2012 11:49 przez Mamrot, łącznie edytowano 1 raz

Mamrot

Post » Pt kwi 06, 2012 11:49 Re: WólkaZa- Fred się znalazł!!! pilnie DT dla 2 rudych -Wa-

Czy to oznacza, że osoba, która ewentualnie miałaby pomóc, powinna je wsadzić w pociąg lub autobus w kontenerkach same? Czy ja dobrze zrozumiałam?

issey32

Post » Pt kwi 06, 2012 11:50 Re: WólkaZa- Fred się znalazł!!! pilnie DT dla 2 rudych -Wa-

issey32 pisze:

Czy to oznacza, że osoba, która ewentualnie miałaby pomóc, powinna je wsadzić w pociąg lub autobus w kontenerkach same? Czy ja dobrze zrozumiałam?

błagam nie róbmy tego

Mamrot

Post » Pt kwi 06, 2012 11:51 Re: WólkaZa- Fred się znalazł!!! pilnie DT dla 2 rudych -Wa-

Mamrot, ale może akurat trzeba wybrać mniejsze zło? Nie wiem jaka jest sytuacja, ale dziewczyny nie nalegają bez powodu pewnie...

issey32

Post » Pt kwi 06, 2012 11:52 Re: WólkaZa- Fred się znalazł!!! pilnie DT dla 2 rudych -Wa-

szukam dt na te pare dni w wawie. mam do sprawedzenia jeszcze 2 możliwości, dzwonię i pytam czy mogą do wtorku środy przechować.

Mamrot

Post » Pt kwi 06, 2012 11:53 Re: WólkaZa- Fred się znalazł!!! pilnie DT dla 2 rudych -Wa-

issey32 pisze:Mamrot, ale może akurat trzeba wybrać mniejsze zło? Nie wiem jaka jest sytuacja, ale dziewczyny nie nalegają bez powodu pewnie...

to jest masakryczny pomyśl, koty które maja jechac same w kontenerkach w pociągu czy autobusie
wystarczy jedne skur... syn który jak koty zwla kupala zażąda ich wyrzucenia ze środka lokomocji, zrozum,
to rozwiązanie nie jest mniejszym złem...

Mamrot

Post » Pt kwi 06, 2012 12:11 Re: WólkaZa- Fred się znalazł!!! pilnie DT dla 2 rudych -Wa-

Mamrot pisze:
issey32 pisze:Mamrot, ale może akurat trzeba wybrać mniejsze zło? Nie wiem jaka jest sytuacja, ale dziewczyny nie nalegają bez powodu pewnie...

to jest masakryczny pomyśl, koty które maja jechac same w kontenerkach w pociągu czy autobusie
wystarczy jedne skur... syn który jak koty zwla kupala zażąda ich wyrzucenia ze środka lokomocji, zrozum,
to rozwiązanie nie jest mniejszym złem...

Zgadzam się. Tym kotom należy się teraz choć chwilka spokoju i wytchnienia. Poczekajmy, sprawdzamy sytuację w W-wie czekamy na odzew.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

[poprzednia][następna]