VVu pisze:Ale tu nie chodzi o Twoje sądzenie - mylisz po prostu fakty - zamknięcie a usunięcie wątku to są sprawy różnego jednak kalibru.
Doprecyzuję wobec tego.
Sądziłam, o czym powyżej, myląc fakty.
Edit: Zapomniałam o emotce.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
VVu pisze:Ale tu nie chodzi o Twoje sądzenie - mylisz po prostu fakty - zamknięcie a usunięcie wątku to są sprawy różnego jednak kalibru.
VVu pisze:Edit: autocenzura
Słusznie przypomniano mi, że Olat prosiła o niewycieczkowanie osobiste.
Trzeba wspierać dobrych Modów przez uszanowanie ich próśb i poleceń!
ksb pisze:A ja się nie podpisuję - zbyt dużo jest w nim niczym nie popartych insynuacji.Femka pisze:
Rafale, jeśli aktywny udział Twojego moderatora w przedsięwzięciu powstałym przynajmniej w części w celu dyskredytacji i ośmieszenia miau.pl oraz organizowania tu awantur nie jest dla Ciebie niczym niewłaściwym, to chyba nie ma już o czym rozmawiać? Prosisz o więcej dowodów? Hm, do usranej śmierci możemy pokazywać Ci białą kartkę, a Ty równie długo będziesz upierał się, że kartka jest czarna. Pat.
MaryLux pisze:Zdecydowanie podoba mi się styl moderacji alix.
vega013 pisze:MaryLux pisze:Zdecydowanie podoba mi się styl moderacji alix.
Czy byłabyś uprzejma napisać, dlaczego?
MaryLux pisze:Zdecydowanie podoba mi się styl moderacji alix.
Amika6 pisze:MaryLux pisze:Zdecydowanie podoba mi się styl moderacji alix.
Mnie też![]()
Sama od niej oberwałam parę razy, ale taka jej rola i żalu nie mam.
Niestety, nigdy nie da się wszystkich zadowolić, bo zwykle każdy widzi daną sprawę przez pryzmat własnych odczuć czy poglądów.
Zwykle najbardziej protestują i krytykują modów ci, którzy uważają, że "moja prawda jest najwłaściwsza"
Olat pisze:Wątek dotyczy spraw formalnych, trudnych, a sądzę, że dość istotnych dla nas wszystkich. Nie utrudniajmy tego niepotrzebnie.
Proszę żeby odpuścić sobie wszelkie wyzłośliwianie i personalne przytyki.
Zaiste, te dopiero przekonują, do czego moderacja jest przydatna na tym forum.![]()
VVu pisze:Edit: autocenzura
Słusznie przypomniano mi, że Olat prosiła o niewycieczkowanie osobiste.
Trzeba wspierać dobrych Modów przez uszanowanie ich próśb i poleceń!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości