BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 05, 2012 5:16 Re: Tytek wciąż gila:( EGZOTYCZNA PIĘKNOŚĆ DO ADOPCJI

dorcia44 pisze:dotarłam ,już na klatce schodowej słychać śpiew Ufki :strach: czyli kolejna noc do bani .
Tak sobie myślę czy aby następna zaraz niedostanie :roll:

a nie mozna jej provery dać?
Serniczek

Post » Czw kwi 05, 2012 7:20 Re: Tytek wciąż gila:( EGZOTYCZNA PIĘKNOŚĆ DO ADOPCJI

dziewczynki ale jesteście pracowite :D a ja nawet nie myślę o oknach :oops: bo czasu brak, ale może jak sie ociepli :wink:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw kwi 05, 2012 12:01 Re: Tytek wciąż gila:( EGZOTYCZNA PIĘKNOŚĆ DO ADOPCJI

witam :kotek:
Serniczku ,dziś rozmawiałam z wetką że jak tak dalej pójdzie dam jej tabletkę na zatrzymanie i w następnym tyg. będziemy ciachać.
Wendy Biała Dama u weta zamienia się w płaszczkę ,nawet nie trzeba jej trzymać do zastrzyków tak jest przerażona :cry:
ale w domu są postępy ,dzis bawiłyśmy się myszką z pomponami (z kapci) na sznurku ,nawet zeszła na podłogę.
Ufka Głosnodajka :twisted: jest jak u siebie w domu .szkoda żeby się do nas przyzwyczajała ..
Domku nam pilnie trzeba... :!: :!: :!: :!: :!:

z Wendy Białą Damą będzie zdecydowanie gorzej :cry:

Limeczku ,dziękuję że przyjechałaś :1luvu: pieniądze za jaja leżą nadal w przedpokoju przy lustrze :twisted:
ciuszki piękne :D
jak po dogoterapii :?: a Tytko terapia :wink: bo oczywiście on kot na kobiece piersi ,wymacał i Limka :mrgreen:

okna nie tknięte :oops:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw kwi 05, 2012 14:12 Re: Tytek wciąż gila:( EGZOTYCZNA PIĘKNOŚĆ DO ADOPCJI

Dorcia, Biała Dama jest puchata?
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Czw kwi 05, 2012 14:34 Re: Tytek wciąż gila:( EGZOTYCZNA PIĘKNOŚĆ DO ADOPCJI

Wendy to exo.

znów boli mnie głowa ,chyba ją utnę :evil:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw kwi 05, 2012 15:04 Re: Tytek wciąż gila:( EGZOTYCZNA PIĘKNOŚĆ DO ADOPCJI

Dorciu jaka kasa, jakie jajka :lol: ja nic nie wiem straciłam głowe od tych Twoich futrzaków-miziaków :1luvu:

Szkoda,ze tylko na chwile mogłam wpaść ale dobre i trochę. Teraz Twoja kolej na rewizytę , Mruniak czeka :D :D :D
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw kwi 05, 2012 15:11 Re: Tytek wciąż gila:( EGZOTYCZNA PIĘKNOŚĆ DO ADOPCJI

LimLim pisze:Dorciu jaka kasa, jakie jajka :lol: ja nic nie wiem straciłam głowe od tych Twoich futrzaków-miziaków :1luvu:

Szkoda,ze tylko na chwile mogłam wpaść ale dobre i trochę. Teraz Twoja kolej na rewizytę , Mruniak czeka :D :D :D

tylko Mruniak :?: :crying:

Limku ,bardzo fajnie ,lubię kupować i nie płacić :oops: tylko kiedys nie będę miała śmiałości o nic poprosić :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw kwi 05, 2012 15:19 Re: Tytek wciąż gila:( EGZOTYCZNA PIĘKNOŚĆ DO ADOPCJI

Ale nam Dorciu wczoraj namieszałaś w naszych mądrych główkach :mrgreen: - dyskusja w łóżku, nie spaliśmy do 3,oo nad ranem, argumenty za i przeciw...nawet Muszątko-Amelątko wierciło się niemożebnie, to na kołderce to pod, to targała dupsko na podusie by zaraz się przeczołgać na stronę dużego by po chwili wylądować na jego głowie...i to był argument...druga taka sierotka już się na mojej głowie nie zmieści :D Wiesz, że Muchna jest rozpieszczona do granic przyzwoitości niestety...Ale...Dorciu furtki nie zamykamy...wiemy, że możemy na Ciebie liczyć...może jak nam się sprawy wszystkie już poukładają, wróci zdrówko :wink: , budowa się zakonczy, a Muszka nie będzie sobie już radziła...zobaczymy... A narazie nie ucinaj swojej główki z powodu bólu, nie Ty jedna tak masz :wink: ...
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Czw kwi 05, 2012 15:23 Re: Tytek wciąż gila:( EGZOTYCZNA PIĘKNOŚĆ DO ADOPCJI

Zuza :D na wszystko jest czas i pora ,na was też przyjdzie :ok:
najważniejsze że Musia jest szczęśliwa bo ma was :1luvu:

czas zacząć się szykować do pracy ,ale fajnie mi tu z wami. :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw kwi 05, 2012 15:32 Re: Tytek wciąż gila:( EGZOTYCZNA PIĘKNOŚĆ DO ADOPCJI

Limku ,moje dziecko orzekło autorytatywnie że świetnie wyglądasz i b. schudłaś 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Czw kwi 05, 2012 15:35 Re: Tytek wciąż gila:( EGZOTYCZNA PIĘKNOŚĆ DO ADOPCJI

Tez mi się tak zdaje, że wcześniej czy póżniej będziemy dooopki ciągnać do Stolicy w wiadomym celu :wink: ...
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Czw kwi 05, 2012 15:41 Re: Tytek wciąż gila:( EGZOTYCZNA PIĘKNOŚĆ DO ADOPCJI

AnnAArczyK pisze:Tez mi się tak zdaje, że wcześniej czy póżniej będziemy dooopki ciągnać do Stolicy w wiadomym celu :wink: ...

:ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw kwi 05, 2012 16:37 Re: Tytek wciąż gila:( EGZOTYCZNA PIĘKNOŚĆ DO ADOPCJI

dorcia44 pisze:Limku ,moje dziecko orzekło autorytatywnie że świetnie wyglądasz i b. schudłaś 8)

:mrgreen: Nie ma to jak komplement od przystojnego faceta 8) :mrgreen:

O jajka nie prosiłas to ja Ci je wcisnęłam :lol:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw kwi 05, 2012 18:57 Re: Tytek wciąż gila:( EGZOTYCZNA PIĘKNOŚĆ DO ADOPCJI

Dorciu, jeszcze nie wzięłam się za przeglądanie ubrań :roll: :oops:
Po świętach Cię odwiedzę :wink:
mamuśka

Post » Czw kwi 05, 2012 22:00 Re: Tytek wciąż gila:( EGZOTYCZNA PIĘKNOŚĆ DO ADOPCJI

mamuśka pisze:Dorciu, jeszcze nie wzięłam się za przeglądanie ubrań :roll: :oops:
Po świętach Cię odwiedzę :wink:

zapraszam :wink:

Limku ,a do mnie mówi grubasie :crying:
nie lubię go wcale a wcale :evil:
no może troszkę :roll: :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]