Moderator: Estraven
Erin pisze:Jana pisze:No ale chyba na tamtym forum moderatorką nie jest?Czemuż więc miałaby cokolwiek studzić TAM
Bo inaczej to jest brak obiektywizmu na Miau
vega013 pisze:Erin pisze:Jana pisze:No ale chyba na tamtym forum moderatorką nie jest?Czemuż więc miałaby cokolwiek studzić TAM
Brakiem obiektywizmu jest takie moderowanie, które faworyzuje jedną ze stron konfliktu.
joshua_ada pisze:vega013 pisze:Erin pisze:Jana pisze:No ale chyba na tamtym forum moderatorką nie jest?Czemuż więc miałaby cokolwiek studzić TAM
Brakiem obiektywizmu jest takie moderowanie, które faworyzuje jedną ze stron konfliktu.
Brakiem obiektywizmu jest takie moderowanie, które nie wygasza konfliktów, a jeszcze je podsyca.
joshua_ada pisze:Brakiem obiektywizmu jest takie moderowanie, które nie wygasza konfliktów, a jeszcze je podsyca.
Erin pisze:joshua_ada pisze:Brakiem obiektywizmu jest takie moderowanie, które nie wygasza konfliktów, a jeszcze je podsyca.
Akurat ten konflikt podsycało zupełnie coś innego, niż moderacja.
najszczesliwsza pisze:Niestety to w sferze PW między mną a jeszcze moderatorem jest, więc nie mogę przytoczyć.
Mnie sprowokować nie trudno, litościwa jestem także.
najszczesliwsza pisze:A moderator, który swoim zachowaniem prowokuje do działań na szkodę forum i administratora...
Niestety to w sferze PW między mną a jeszcze moderatorem jest, więc nie mogę przytoczyć.
Jek pisze:najszczesliwsza pisze:A moderator, który swoim zachowaniem prowokuje do działań na szkodę forum i administratora...
Niestety to w sferze PW między mną a jeszcze moderatorem jest, więc nie mogę przytoczyć.
Możeswz. Już nie raz pisano że PW szczególną ochroną objęte nie są. Jak cos masz to pisz a jak nie, nie prowokuj. Zabawy w stylu "wiem ale nie powiem" trącą piaskownicą.
najszczesliwsza pisze: forum hospicyjne mi się podoba, (..) tam jest mirka_t
KotkaWodna pisze:najszczesliwsza pisze: forum hospicyjne mi się podoba, (..) tam jest mirka_t
to niby ma być zaleta???
KotkaWodna pisze:najszczesliwsza pisze: forum hospicyjne mi się podoba, (..) tam jest mirka_t
to niby ma być zaleta???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości