ksb pisze:Co to znaczy wielu użytkowników?
W dyskusji aż tak dużo osób nie bierze udziału. Życie na forum toczy się swoim trybem, wątki żyją swoim życiem.
A co do dyskusji to pragnę tylko zauważyć, że pada w niej wiele argumentów niczym nie podpartych. Ot tak, ktoś coś napisze o Alix76, a później informacja jest powielana.
Ktoś coś napisze o innym forum i powielamy.
Słowo przeciwko słowu?
Ja pisałam, że "obrabiania ......" nie widziałam, ktoś pisze że widział - czyli i moje stwierdzenia i stwierdzenia kogoś innego są raczej gołosłowne.
jednak co nieco na forum się ostało więc nie słowo przeciwko słowu
oto zmoderowany przez alix76 post, który spowodował dyskusję (jak już ktoś napisał wcześniej rzeczowa i spokojną jednak dla moderatora nie za bardzo wygodną) a w konsekwencji zamkniecie wątku i ban dla Casicy
AYO pisze:Napisz jej wprost [bez grubych słów] żeby się od Ciebie
odpimpała, bo nie ma między wami jakiejkolwiek łączności typu instytucja, fundacja, pieniądze etc. i, ze sobie nie życzysz wycierania Tobą
[...] twarzyczki. Otwartym tekstem i do wiadomości admina, nie moderatoa.
Szlus
Usunęłam niegrzeczne określenie
alix76
wyrzucone niegrzeczne określenie brzmi "wątpliwej" - przyznam że pierwsze słyszę aby wyraz ten był niegrzecznym, no ale dopuszczam fakt że za mało słyszałam.
w związku z tym dalej twierdzę, że taka moderacja miała na celu zbanowanie Casicy, ponieważ do przewidzenia było że rozpocznie się dyskusja nad zasadnością interwencji.
inne działania alix76 można bez problemu zobaczyć w innych watkach
sprzeciw mój budzi "celowy" sposób moderowania i wykorzystywanie posiadanej władzy do załatwiania prywatnych interesów pod byle pretekstem.