Moderator: Estraven
vega013 pisze:dalia pisze:tam były jeszcze rozkoszne wtręty, nt wywoływania awantur na miau - nie wiem czy po przeniesieniu forum się jeszcze ostały
Niezależnie od tego, czy się ostały, czy nie, pozostały w pamięci tamtejszych forumowiczów, którzy wprowadzają tego typu postulaty w życie, np. posty [...] w wątku dotyczącym DS dla Teo.
karolinah pisze:Widzę, że żarty się niektórych trzymają.
najszczesliwsza pisze:Przespałam się z tą decyzją.
Chcę być modem.
W świetle ostatnich ich działań uważam, że byłabym odpowiednią kandydatką.
Gretta pisze:najszczesliwsza pisze:Przespałam się z tą decyzją.
Chcę być modem.
W świetle ostatnich ich działań uważam, że byłabym odpowiednią kandydatką.
![]()
Zofia&Sasza pisze:vega013 pisze:dalia pisze:tam były jeszcze rozkoszne wtręty, nt wywoływania awantur na miau - nie wiem czy po przeniesieniu forum się jeszcze ostały
Niezależnie od tego, czy się ostały, czy nie, pozostały w pamięci tamtejszych forumowiczów, którzy wprowadzają tego typu postulaty w życie, np. posty [...] w wątku dotyczącym DS dla Teo.
Czy mogłabym zapytać, czemu nick osoby, która strollowała mój watek jest tak pieczołowicie chroniony? Ponownie tez pytam, który punkt regulaminu miau zakazuje cytowania wypowiedzi osoby zbanowanej. Nawiasem mówiąc nie bardzo rozumiem, po co prosicie o kontaktowanie się z moderacja na pw, skoro na te pw nie odpisujecie?
Erin pisze:Adminie, to będzie dodatkowy mod?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości