Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderator: Estraven

Post » Wto kwi 03, 2012 20:54 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

KotkaWodna pisze:Kurcze, Gretta, mnie pytasz? zapytaj towarzycho, które rżało o tym przez kilka stron :/
mdli mnie jak coś takiego widzę..

:roll: Tutaj na miau :?: Rżało :?:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto kwi 03, 2012 20:55 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

kotx2 pisze:
KotkaWodna pisze:Kurcze, Gretta, mnie pytasz? zapytaj towarzycho, które rżało o tym przez kilka stron :/

No właśnie nie tutaj.
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Wto kwi 03, 2012 20:56 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Gretta pisze:
kotx2 pisze:

No właśnie nie tutaj.

Zastanawiałam się wlaśnie,bo nie zauważyłam...Nie jestem w temacie :wink:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto kwi 03, 2012 20:56 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

kotx2 pisze:

nie, nie tutaj - mowa o nieistniejącym (?chyba) już wątku na miniforum założonym przez kilka osób "rodem" z miau.
KotkaWodna

Post » Wto kwi 03, 2012 21:17 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

KotkaWodna pisze:ad 2. - nie oburza mnie ta nagonka na Waszym forum, raczej dziwi, a to i tak średnio, bo to temat "taki se" - dziwi mnie otóż, że pod sztandarami "u nas będzie bez błędów i wypaczeń" robi się dokładnie to, z czego się wyśmiewało. Zaiste, szalenie dorosłe i poważne.

Mam jakieś forum? I zawiesiłam sztandar, że będzie bez błędów i wypaczeń? Pewnie z Beliowen wespół w zespół i wspomagana przez moderatora z miau?

KotkaWodna pisze:ad 3. - nie spotkałaś się - cóż, fajnie, widać wątek, w którym jechano grupowo po pewnej użytkowniczce miau, obśmiewając ją m.in. to, że sprowadza leki spoza Polski, albo umknął Twojej uwadze, albo został wywalcowany równo z gruntem - wsio rawno, mnie to i tak ojebątne.

Domyślam się o kogo chodziło, skoro lek był spoza Polski, chociaż nie, nie czytałam. I co w związku z jakimś obgadywaniem kogoś z miau, alix76 nie powinna być użytkownikiem tamtego forum, powinna zarejestrować się pod innym nickiem, czy czytać go po kryjomu?
Pytania retoryczne, bo w obliczu wszechobecnego obgadywania na miau użytkowników, których się nie lubi, to nie ma dla mnie znaczenia.
Piszesz coś o frakcjach, klikach, jak się napisze w czyimś wątku, a następnie walisz gładko o "Waszym forum", o sztandarach. Nie odpowiadam za użytkowników żadnego forum, ani miau, ani hospicyjnego, odpowiadam za siebie i mam nadzieję, że jest to dla Ciebie oczywiste i jasne, zwłaszcza w związku z Twoją wypowiedzią:

KotkaWodna pisze:(...)
Aha, jeszcze gwoli ścisłości. Naprawdę na każdym forum MUS być w jakiejś koterii?? 8O bo jak czytam takie wycieczki, to mi się czkawka cofa.. Czy serio, zabranie głosu w czyimś wątku - z wyrazami poparcia dla kogoś bądź czegoś - oznacza z automatu stawanie się częścią frakcji, sitwy, kliki? to jest cokolwiek chore..

I na tym, oczywiście tylko ze swojej strony, bo wolni jesteśmy, pozwolę sobie zakończyć rozmowę.

Edit.popr. styl i lit.
Feebee

Post » Wto kwi 03, 2012 21:21 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

W kwestii wszechobecnego obgadywania użytkowników "których się nie lubi", ma w tym swój udział i moderatorka miał, alix76. Uprawia ona ten proceder na PW.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto kwi 03, 2012 21:24 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Paczcie, jacy tu wszyscy sa bezstronni i wolni :roll:
Nawet modzi
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto kwi 03, 2012 21:29 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

dobra, Feebee, widzę, że lecisz dalej w spiskowe teorie dziejów - pax vobiscum, nie ma sensu dyskutować, bo jeśli mam wyjaśniać, co miałam na myśli pisząc to czy śmo, to, eee, sorry, ale sens dyskusji idzie w krzaki. A już zwłaszcza, jeśli wszystko bierzesz ad personam.
eot.
KotkaWodna

Post » Wto kwi 03, 2012 21:50 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Mogę zrozumieć powody, dla których wątek Teo został zamknięty.
Pamiętam cięcia i zamykanie wątku KV...

... ale to co zostało zrobione z wątkiem casicy jest s.... (jawną nagonką). Ban też.

Można kogoś nie lubić ale do czytania wszystkiego co ten ktoś pisze nikt nie zmusza.
ObrazekObrazek

dorota13

Od: Pt maja 09, 2008 12:06

Post » Wto kwi 03, 2012 23:02 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

lrafal pisze:... zostały wycofane z for ogólnych z uwagi na ataki troli, po za tym nic się już tam nie działo merytorycznego.
(...)

Feebee przypomniała tę sprawę (swoją drogą pisze jak parlamentariusz jakiejś innej "grupy" - ciągle tylko "WY" i "-liście"). Tyle że - zapożyczając od Niej dramatyczny ton - teraz możemy tamten atak nazwać nie "atakiem trolli", tylko atakiem jednego forum na drugie. :D Sprawy nie znam zbyt dobrze, ale zdaje się, że trollował tutaj przedstawiciel administracji tamtego drugiego forum. To był atak, wojna! :mrgreen:
Zatem może nasza Modka pełni tylko zaszczytną rolę piątej kolumny, szpiega (mam na myśli, że tam!! 8) ), że trzyma rękę na pulsie i ma oczy szeroko otwarte. A Admin pisze, że nic nie wie, żeby Jej nie zdekonspirować.
Zatem szaaaa! To jest nasz człowiek na placówce, na misji... :roll:
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Wto kwi 03, 2012 23:36 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Pozostając w oparach teorii spiskowych ("miazmiaty F-B"). A może casica została wyeliminowana na miesiąc, bo szykuje się kolejny "skok na KV" i trzeba wyciąć czołowych proMiauowych fajterów? :roll:
Do 16 kwietnia będzie wiadomo... 8)
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Wto kwi 03, 2012 23:42 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

VVu - normalnie szakunec, zią. Twoje teorie spiskowe są do głębi zue i podstępne 8)
(i tylko się modlić, żeby pozostały w sferze ponurych żartów...)
KotkaWodna

Post » Śro kwi 04, 2012 6:28 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

dorota13 pisze:
Można kogoś nie lubić ale do czytania wszystkiego co ten ktoś pisze nikt nie zmusza.

Podobnie, jak do pisania wszystkiego, co do głowy przyjdzie :roll:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro kwi 04, 2012 6:29 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

VVu pisze:Pozostając w oparach teorii spiskowych ("miazmiaty F-B"). A może casica została wyeliminowana na miesiąc, bo szykuje się kolejny "skok na KV" i trzeba wyciąć czołowych proMiauowych fajterów? :roll:
Do 16 kwietnia będzie wiadomo... 8)

Oj, chyba troszeczkę po bandzie poleciałeś w tym momencie 8)

A tak w ogóle, to coraz bardziej przypomina mi to sprawę graszki. Najpierw dowalanki, zakończone interwencją moda. Potem płacze i lamenty, że zamach na wolność i temu podobne, po czym nagonka i dowalanki modowi. Jakaś dziwna zbieżność 8)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro kwi 04, 2012 8:28 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Ze względu na inny wątek dotyczący sposobu aktualnej moderacji, przyszło mi do głowy zajrzeć do listy moderatorów forum.
Bo rzeczywiście od jakiegoś czasu widzę, że nastąpiła zmiana "generacji" moderatorskiej (nie wiem jak to ująć), a z tą zmianą - rodzaj aktywności.
I takie zrobiłam zestawienie aktywności wszystkich moderatorów.
Zaznaczam, że jest to czyste zestawienie, a nie ocena poszczególnych moderatorów. Nie łamię więc żadnego punktu regulaminu miau.
Wnioski można wysnuć samemu.

(stan na 4 kwietnia 2012 godz. 9.00)

Aleba
Ostatnia wizyta: -
ostatni wpis jako moderator: Pn kwi 02, 2012 18:07 (wątek Krakvet, przyklejenie)

alix76
Ostatnia wizyta: Śr kwi 04, 2012 7:16
ostatni wpis jako moderator: Wt kwi 03, 2012 5:05 (zamknięcie wątku)

aassiiaa
Ostatnia wizyta: Wt kwi 03, 2012 22:32
ostatni wpis jako moderator: Wt kwi 03, 2012 14:17 („Bardzo proszę o nie wstawianie w wątek wypowiedzi osoby zbanowanej.”)

Daga (tylko dział Koty)
ostatni wpis jako moderator: So lis 26, 2011 20:24 (zamknięcie wątku)

Estraven
ostatni wpis jako moderator: Pon Maj 02, 2011 13:11
(nie zaznaczony zielonym kolorem, wpis w wątku o foie gras
viewtopic.php?f=8&t=127053&p=7422695#p7422695

LimLim (tylko dział Koty)
Ostatnia wizyta: Śr kwi 04, 2012 5:20
ostatni wpis jako moderator: Pią Lut 03, 2012 20:22 (przeniesienie wątku)

Olat
Ostatnia wizyta: Śr kwi 04, 2012 1:25
ostatni wpis jako moderator: Wt kwi 03, 2012 23:35 viewtopic.php?f=8&t=119357&p=8749204#p8749204

siliana
ostatni wpis jako moderator: Cz mar 29, 2012 20:49 (zamknięcie wątku, link do kontynuacji)
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

[poprzednia][następna]