KotkaWodna pisze:Kurcze, Gretta, mnie pytasz? zapytaj towarzycho, które rżało o tym przez kilka stron :/
mdli mnie jak coś takiego widzę..

Moderator: Estraven
KotkaWodna pisze:Kurcze, Gretta, mnie pytasz? zapytaj towarzycho, które rżało o tym przez kilka stron :/
kotx2 pisze:KotkaWodna pisze:Kurcze, Gretta, mnie pytasz? zapytaj towarzycho, które rżało o tym przez kilka stron :/
Tutaj na miau
Rżało
Gretta pisze:kotx2 pisze:KotkaWodna pisze:Kurcze, Gretta, mnie pytasz? zapytaj towarzycho, które rżało o tym przez kilka stron :/
Tutaj na miau
Rżało
No właśnie nie tutaj.
kotx2 pisze:KotkaWodna pisze:Kurcze, Gretta, mnie pytasz? zapytaj towarzycho, które rżało o tym przez kilka stron :/
Tutaj na miau
Rżało
KotkaWodna pisze:ad 2. - nie oburza mnie ta nagonka na Waszym forum, raczej dziwi, a to i tak średnio, bo to temat "taki se" - dziwi mnie otóż, że pod sztandarami "u nas będzie bez błędów i wypaczeń" robi się dokładnie to, z czego się wyśmiewało. Zaiste, szalenie dorosłe i poważne.
KotkaWodna pisze:ad 3. - nie spotkałaś się - cóż, fajnie, widać wątek, w którym jechano grupowo po pewnej użytkowniczce miau, obśmiewając ją m.in. to, że sprowadza leki spoza Polski, albo umknął Twojej uwadze, albo został wywalcowany równo z gruntem - wsio rawno, mnie to i tak ojebątne.
KotkaWodna pisze:(...)
Aha, jeszcze gwoli ścisłości. Naprawdę na każdym forum MUS być w jakiejś koterii??bo jak czytam takie wycieczki, to mi się czkawka cofa.. Czy serio, zabranie głosu w czyimś wątku - z wyrazami poparcia dla kogoś bądź czegoś - oznacza z automatu stawanie się częścią frakcji, sitwy, kliki? to jest cokolwiek chore..
lrafal pisze:... zostały wycofane z for ogólnych z uwagi na ataki troli, po za tym nic się już tam nie działo merytorycznego.
(...)
dorota13 pisze:
Można kogoś nie lubić ale do czytania wszystkiego co ten ktoś pisze nikt nie zmusza.
VVu pisze:Pozostając w oparach teorii spiskowych ("miazmiaty F-B"). A może casica została wyeliminowana na miesiąc, bo szykuje się kolejny "skok na KV" i trzeba wyciąć czołowych proMiauowych fajterów?
Do 16 kwietnia będzie wiadomo...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości