Moderator: Estraven
jozefina1970 pisze:Pasibrzucho, masz przechlapane
za podpis, teraz dopiero zauważyłam 
Pasibrzucha pisze:Dziś nadrabiam kolejne wątki. Właśnie jestem u Józefiny na końcu lutego - akurat wypłynął temat tatuażu, a ja od jakiegoś czasu myślę o takim malutkim, subtelnym ornamenciku, tylko nie mam pomysłu na lokalizację![]()
Krakowianki, ktoś kiedyś wspominał o dobrej pani weterynarz na Azorach - mogę poprosić o namiary? Chwalić bogów dziewczynom nic nie jest, ale wolę mieć taką wiedzę w zanadrzu.
queen_ink pisze:Pasibrzucha pisze:Dziś nadrabiam kolejne wątki. Właśnie jestem u Józefiny na końcu lutego - akurat wypłynął temat tatuażu, a ja od jakiegoś czasu myślę o takim malutkim, subtelnym ornamenciku, tylko nie mam pomysłu na lokalizację![]()
Krakowianki, ktoś kiedyś wspominał o dobrej pani weterynarz na Azorach - mogę poprosić o namiary? Chwalić bogów dziewczynom nic nie jest, ale wolę mieć taką wiedzę w zanadrzu.
Na pewno nie tam, gdzie kość płytko leży, bo zazwyczaj bardziej boli (choć moja łopatka zniesła), i nie tam, gdzie się skóra rozciąga w czasie tycia, bo się rozjedzie (wiem, nikt tego nie planuje, ale różnie bywa).
Pasibrzucha pisze:

Pasibrzucha pisze:
pozytywka pisze:Pasibrzucha pisze:
"całuję twoją dłoń madam..." - to było pierwsze skojarzenie
a jako drugie - przyszła skądś odpowiedź:
"dziwki po nooooogach całowali mię zmysłoooowo..."
Annazoo pisze:jozefina1970 pisze:Pasibrzucho, masz przechlapane
Józefinoza podpis, teraz dopiero zauważyłam

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości