Moderator: Estraven
VVu pisze:I to chyba było oficjalne stanowisko tamtego forum, bo jeden z tamtejszych modów miał (przynajmniej przed resetem, nie wiem jak teraz) w podpisie: "i mnie też".
Femka pisze:Feebee, ten jeden jedyny wątek na miau nie dotyczy Agn.
vega013 pisze:VVu pisze:I to chyba było oficjalne stanowisko tamtego forum, bo jeden z tamtejszych modów miał (przynajmniej przed resetem, nie wiem jak teraz) w podpisie: "i mnie też".
Czy ten "jeden z tamtejszych modów" nie jest aktywnym "miauowiczem"? Odnoszę wrażenie, że ma nawet swoje podforum na miau.pl.
Feebee pisze:Czułam się upokorzona, jak czytałam wyjaśnienia Beliowen w innym wątku odnośnie obecności na forum hospicyjnym, nie dlatego, że Beliowen zrobiła coś złego tłumacząc się ze swojej obecności tam, ale dlatego, że do tego tłumaczenia doprowadziliście i na to pozwoliliście.
Feebee pisze:1. O, widzę, że trwa praca nad sprawianiem wrażenia, że na forum hospicyjnym trwa przy udziale moderatora tego forum akcja skierowana przeciwko użytkownikom miau i całemu forum.
(..)
2. Urządzaliście sobie polowania na Agn, jak jeszcze tu prowadziła swój wątek, nie, nie była święta, ale też akcje najazdowe były obrzydliwe, niedawno można było obejrzeć tu printscreen z Waszego tajnego forumdreszczowców, gdzie omawialiście sprawy wprowadzenia regulaminu na miau i jeden z wątków miał tytuł - dlaczego i za co nienawidzimy (i tu odwrócony nick osoby z miau), a teraz oburzacie się formą wypowiedzi na innym forum i istnieniem frakcji?
(..)
3. ale w wątkach do których zaglądałam, nie spotkałam się z żadną akcją skierowaną przeciwko komukolwiek z miau i przeciwko forum miau, nie wiem, może czytam za mało, ale jednak nie są tym przesiąknięte wszystkie wątki, a może tego po prostu nie było i nie ma.
KotkaWodna pisze:ad 3. - nie spotkałaś się - cóż, fajnie, widać wątek, w którym jechano grupowo po pewnej użytkowniczce miau, obśmiewając ją m.in. to, że sprowadza leki spoza Polski, albo umknął Twojej uwadze, albo został wywalcowany równo z gruntem - wsio rawno, mnie to i tak ojebątne.
dalia pisze:tam były jeszcze rozkoszne wtręty, nt wywoływania awantur na miau - nie wiem czy po przeniesieniu forum się jeszcze ostały
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości