Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderator: Estraven

Post » Wto kwi 03, 2012 18:38 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

także nie wiem i nie posiadam potrzeby wieścia ;)
KotkaWodna

Post » Wto kwi 03, 2012 19:54 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

O, widzę, że trwa praca nad sprawianiem wrażenia, że na forum hospicyjnym trwa przy udziale moderatora tego forum akcja skierowana przeciwko użytkownikom miau i całemu forum.
To napiszę od siebie, że wątki hospicyjne czytałam od początku, kiedy zarejestrowałam się na miau i czytać zamierzam, jeżeli nie będzie ich na tym forum, będę czytała je tam, gdzie będą i nic nikomu do tego.
Szczerze mówiąc to myślę, że chodzi o to, żeby przekonać Administratora miau o szkodliwości forum przy Fundacji, o jakiejś zorganizowanej akcji z udziałem moderatora tego forum i użytkowników tam zarejestrowanych. Obrzydliwe, jeżeli to prawda. Czułam się upokorzona, jak czytałam wyjaśnienia Beliowen w innym wątku odnośnie obecności na forum hospicyjnym, nie dlatego, że Beliowen zrobiła coś złego tłumacząc się ze swojej obecności tam, ale dlatego, że do tego tłumaczenia doprowadziliście i na to pozwoliliście.
Urządzaliście sobie polowania na Agn, jak jeszcze tu prowadziła swój wątek, nie, nie była święta, ale też akcje najazdowe były obrzydliwe, niedawno można było obejrzeć tu printscreen z Waszego tajnego forumdreszczowców, gdzie omawialiście sprawy wprowadzenia regulaminu na miau i jeden z wątków miał tytuł - dlaczego i za co nienawidzimy (i tu odwrócony nick osoby z miau), a teraz oburzacie się formą wypowiedzi na innym forum i istnieniem frakcji?
Mam nadzieję, że Administrator miau jeżeli będzie chciał podjąć jakieś decyzje wobec moderatora, to sprawdzi Wasze słowa, bo nie czytałam i nie czytam wiele wątków na forum hospicyjnym, ale w wątkach do których zaglądałam, nie spotkałam się z żadną akcją skierowaną przeciwko komukolwiek z miau i przeciwko forum miau, nie wiem, może czytam za mało, ale jednak nie są tym przesiąknięte wszystkie wątki, a może tego po prostu nie było i nie ma.
Natomiast tu na miau miałam wątpliwą przyjemność spotkać się z akcjami przeciwko innym użytkownikom i przeciwko moderatorom i to ostatnie właśnie obserwuję po raz drugi.
Feebee

Post » Wto kwi 03, 2012 19:55 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Szkoda bo bardzo pouczajace jesli ktos chce zostac miauterrorysta :twisted: Instrukcja krok po kroku :mrgreen:
mośkoteriawróż
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto kwi 03, 2012 20:03 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Feebee, ten jeden jedyny wątek na miau nie dotyczy Agn.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto kwi 03, 2012 20:19 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Feebee, sorry, to nie jest wątek na żarty, ale mnie ubawiło to o doprowadzeniu Beliowen do tłumaczenia się i pozwoleniu na to. O ile wiem, to jest osoba dorosła i jeśli coś pisze w sieci, to raczej z własnego wyboru i na podstawie własnych decyzji. I akurat - doczytaj - o Beliowen nic wcześniej nie było, nikt jej po nicku nie wywoływał i nie jej zachowania były tematem dyskusji. Podobnie jak Agn.
Sorry za OT.

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Wto kwi 03, 2012 20:26 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

VVu pisze:I to chyba było oficjalne stanowisko tamtego forum, bo jeden z tamtejszych modów miał (przynajmniej przed resetem, nie wiem jak teraz) w podpisie: "i mnie też". :mrgreen:

Czy ten "jeden z tamtejszych modów" nie jest aktywnym "miauowiczem"? Odnoszę wrażenie, że ma nawet swoje podforum na miau.pl.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto kwi 03, 2012 20:26 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Femka pisze:Feebee, ten jeden jedyny wątek na miau nie dotyczy Agn.

:mrgreen: :ok:
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Wto kwi 03, 2012 20:29 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

vega013 pisze:
VVu pisze:I to chyba było oficjalne stanowisko tamtego forum, bo jeden z tamtejszych modów miał (przynajmniej przed resetem, nie wiem jak teraz) w podpisie: "i mnie też". :mrgreen:

Czy ten "jeden z tamtejszych modów" nie jest aktywnym "miauowiczem"? Odnoszę wrażenie, że ma nawet swoje podforum na miau.pl.

Tego nie wiem. Ale jeśli jest wciąż na Miau, to nie bardzo aktywnie, bo ostatni wpis jest sprzed miesiąca.
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Wto kwi 03, 2012 20:29 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Feebee pisze:Czułam się upokorzona, jak czytałam wyjaśnienia Beliowen w innym wątku odnośnie obecności na forum hospicyjnym, nie dlatego, że Beliowen zrobiła coś złego tłumacząc się ze swojej obecności tam, ale dlatego, że do tego tłumaczenia doprowadziliście i na to pozwoliliście.

Wyciągasz zbyt daleko idące wnioski:
Z Beliowen to całkowite nieporozumienie. Ja wysłałam jej PW, tyle, że w zupełnie innej sprawie. Belio akurat weszła na wątek w takim momencie, kiedy trwała dyskusja na temat inny niż ja Belio zaprosiłam. A Beliowen do aktualnego tematu się odniosła i chyba też źle zrozumiała, bo nam chodziło o obecność naszego moderatora na forum hospicyjnym, a nie zwykłych użytkowników (czyli takich, którzy nie mogą ciąć, moderować czy banować) .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto kwi 03, 2012 20:38 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Zaznaczam.
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Wto kwi 03, 2012 20:39 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Feebee pisze:1. O, widzę, że trwa praca nad sprawianiem wrażenia, że na forum hospicyjnym trwa przy udziale moderatora tego forum akcja skierowana przeciwko użytkownikom miau i całemu forum.
(..)
2. Urządzaliście sobie polowania na Agn, jak jeszcze tu prowadziła swój wątek, nie, nie była święta, ale też akcje najazdowe były obrzydliwe, niedawno można było obejrzeć tu printscreen z Waszego tajnego forumdreszczowców, gdzie omawialiście sprawy wprowadzenia regulaminu na miau i jeden z wątków miał tytuł - dlaczego i za co nienawidzimy (i tu odwrócony nick osoby z miau), a teraz oburzacie się formą wypowiedzi na innym forum i istnieniem frakcji?
(..)
3. ale w wątkach do których zaglądałam, nie spotkałam się z żadną akcją skierowaną przeciwko komukolwiek z miau i przeciwko forum miau, nie wiem, może czytam za mało, ale jednak nie są tym przesiąknięte wszystkie wątki, a może tego po prostu nie było i nie ma.

ad 1. - ale pliss, może bez teorii spiskowych, to nie polityka. Jakby info o istnieniu forum drobiowego nie poszło w świat - pies z kulawą nogą by o nim nie wiedział i coś mi mówi, że i teraz ta wiedza niewiele ludziom zmienia w światopoglądzie.
ad 2. - nie oburza mnie ta nagonka na Waszym forum, raczej dziwi, a to i tak średnio, bo to temat "taki se" - dziwi mnie otóż, że pod sztandarami "u nas będzie bez błędów i wypaczeń" robi się dokładnie to, z czego się wyśmiewało. Zaiste, szalenie dorosłe i poważne.
ad 3. - nie spotkałaś się - cóż, fajnie, widać wątek, w którym jechano grupowo po pewnej użytkowniczce miau, obśmiewając ją m.in. to, że sprowadza leki spoza Polski, albo umknął Twojej uwadze, albo został wywalcowany równo z gruntem - wsio rawno, mnie to i tak ojebątne.
KotkaWodna

Post » Wto kwi 03, 2012 20:46 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

KotkaWodna pisze:ad 3. - nie spotkałaś się - cóż, fajnie, widać wątek, w którym jechano grupowo po pewnej użytkowniczce miau, obśmiewając ją m.in. to, że sprowadza leki spoza Polski, albo umknął Twojej uwadze, albo został wywalcowany równo z gruntem - wsio rawno, mnie to i tak ojebątne.

8O
Nie rozumiem - co złego (lub śmiesznego) jest w sprowadzaniu leków spoza Polski dla chorego kota?
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Wto kwi 03, 2012 20:47 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

dalia pisze:tam były jeszcze rozkoszne wtręty, nt wywoływania awantur na miau - nie wiem czy po przeniesieniu forum się jeszcze ostały

Niezależnie od tego, czy się ostały, czy nie, pozostały w pamięci tamtejszych forumowiczów, którzy wprowadzają tego typu postulaty w życie, np. posty [...] w wątku dotyczącym DS dla Teo.
Ostatnio edytowano Wto kwi 03, 2012 22:15 przez aassiiaa, łącznie edytowano 1 raz
Powód: usunęłam nick

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto kwi 03, 2012 20:50 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Kurcze, Gretta, mnie pytasz? zapytaj towarzycho, które rżało o tym przez kilka stron :/
mdli mnie jak coś takiego widzę..
KotkaWodna

Post » Wto kwi 03, 2012 20:52 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Mnie wciąż zdumiewa dlaczego na forum miau są równi i równiejsi...

Byłych użytkowników miau nazywa się zbieraczami i wywala z forum, a inni zbieracze wiodą prym na miau i zbierają :1luvu: i nie tylko.

Jestem byłą użytkowniczką miau i wróciłam tutaj dla... dla kotów!

A skoro wypowiadam się w wątkach wielu obozów z sympatią, to do kogo mnie zaliczycie? Do jakiego TWA? Jeśli wątki w których się odzywam należą do np. 2 nieprzepadających za sobą "obozów"?

Wobec wspomnianej Agn mam dług wdzięczności, takowe długi mam także wobec użytkowników miau.

Ludzie, było minęło, każdy ma prawo wyboru gdzie chce być i co chce robić, czy to tak trudno zrozumieć?

Chcę być na miau, jestem na miau, chcę być na forum kociego hospicjum to tam jestem. Chcę być tu i tu, proszę bardzo.

Co do moderatorów, nie raz wnerwiłam się na nich (nie będę nickami pisała), ale... Ale jak się wam nie podoba coś drodzy miauowicze, to... może czas na nowego moda? Ja b. chętnie modem na miau zostanę!

Albo mogę zrobić nowe forum dla TWA niejakiej najszczęśliwszej :lol:
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

[poprzednia][następna]