Kciuki, żeby ta tendencja się utrzymała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Ale czy, do cholery, kotek musi sobie jeszcze wymyślać dodatkowe, całkiem od czapki, przypadłości?!
ezzme pisze:OKI pisze:Ale czy, do cholery, kotek musi sobie jeszcze wymyślać dodatkowe, całkiem od czapki, przypadłości?!
facet![]()
zostawiłam swojego/faceta, kocur mam nadzieję zdrowy/ to po dwóch godzinach ma dreszcze, wysoką gorączkę i w ogóle kicha
OKI pisze:ezzme pisze:OKI pisze:Ale czy, do cholery, kotek musi sobie jeszcze wymyślać dodatkowe, całkiem od czapki, przypadłości?!
facet![]()
zostawiłam swojego/faceta, kocur mam nadzieję zdrowy/ to po dwóch godzinach ma dreszcze, wysoką gorączkę i w ogóle kicha
Zaraz mu nawali kolanko i kręgosłup![]()
Jak mogłaś?!
ezzme pisze:OKI pisze:ezzme pisze:OKI pisze:Ale czy, do cholery, kotek musi sobie jeszcze wymyślać dodatkowe, całkiem od czapki, przypadłości?!
facet![]()
Zaraz mu nawali kolanko i kręgosłup![]()
Jak mogłaś?!
nie straszna razie cierpi po wieeeelkim zastrzyku w tyłek
i noga boli
![]()
jak mogłam zostawić? miał biedaczek wolny dzień, miał sobie zagrać w Wiedźmina a tu klops
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 62 gości