_namida_ pisze: Hmm, to też mi się podoba, tylko zastanawiam się, co znaczą owe efekty specjalne? Czy chodzi o obróbkę techniczną zdjęcia?
tak

Moderator: Moderatorzy
_namida_ pisze: Hmm, to też mi się podoba, tylko zastanawiam się, co znaczą owe efekty specjalne? Czy chodzi o obróbkę techniczną zdjęcia?
isabell36 pisze:_namida_ pisze: Hmm, to też mi się podoba, tylko zastanawiam się, co znaczą owe efekty specjalne? Czy chodzi o obróbkę techniczną zdjęcia?
tak
Kociara82 pisze:kolejna edycja to bedzie: kot wielkanocny, wiosenny, prima aprylisowy-tu mile widziane beda fotki zabawne, jakies zabawne minki, pozycje, zabawne filmiki... kot wielkanocny-podobnie jak bylo w przypadku kota bozonarodzeniowego. Wiosenny, czyli np: kot na wiosennym spacerze, wachajacy pierwsze kwiaty...
Powoli mozna szykowac juz fotki, lecz nadal obowiazuje zasada, ze nie dorabiamy "efektow specjalnych". W tej edycji beda mogly startowac wszystkie koty bez wzgledu na umaszczenie czy choroby. Tak wiec to okazja do popisu dla tri i szylkretek rowniez
katarzyna1207 pisze: a zdjęcia typu "gdzie kot zmieścić się nie powinien"?? ... konkretnie to chodzi mi o mojego Głowonóżka ...gdzie przy dużej dozie wyobraźni można domyślić się kota ...
Filipek/Otylka pisze:
Otylka też dziękuje za głosy
Zabawa jak zwykle była przednia !
kociamysza pisze:isabell36 pisze:_namida_ pisze: Hmm, to też mi się podoba, tylko zastanawiam się, co znaczą owe efekty specjalne? Czy chodzi o obróbkę techniczną zdjęcia?
tak
A dokladniej o dokladanie efektow graficznych typu pisanka wielkanocna czy inny baranek![]()
bo takie zmniejszenie zdjecia czy skadrowanie to jakby nie patrzyl tez obrobka techniczna
MalgWroclaw pisze:Bardzo dziękuję Wszystkim, którzy na mnie głosowali.
Duża mówi, że taka dziurawa kotka, jak ja, wcale nie zasługuje na udział w konkursie.
Ale jak czytałyśmy z dużą, że moi Przyjaciele głosowali na mnie, to jakby sosik z najlepszej saszetki kapał na moje biedne serduszko
![]()
![]()
![]()
Fasolka
MalgWroclaw pisze:Bardzo dziękuję Wszystkim, którzy na mnie głosowali.
Duża mówi, że taka dziurawa kotka, jak ja, wcale nie zasługuje na udział w konkursie.
Ale jak czytałyśmy z dużą, że moi Przyjaciele głosowali na mnie, to jakby sosik z najlepszej saszetki kapał na moje biedne serduszko
![]()
![]()
![]()
Fasolka
rudy kociak pisze:MalgWroclaw pisze:Bardzo dziękuję Wszystkim, którzy na mnie głosowali.
![]()
![]()
![]()
Fasolka
Fasolciu ty masz bardzo piękne oczy,jak spojrzałam w te cudne oczy to wymiękłam i musiałam ci przyznać choć jeden punkti później gryzłam paznokcie,że nie mogłam wszystkim wybranym przeze mnie kotkom przyznać trzech punktów
to,że masz dziurki tu i ówdzie mnie nie przeszkadzało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości