Wątek Casica bez - wydzielone posty, część X i 1/2

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto kwi 03, 2012 15:33 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Beliowen pisze:Nadal uważam, że przesadą jest oczekiwanie, że każdy, kto rejestruje się na danym forum, akceptuje jego "linię programową", jakakolwiek ona jest.
Ale to moje osobiste zdanie, przed chwilą mi pokazano, że jednak bez akceptacji linii ani rusz.
Naiwność moja dostała po uszach.

Tak jest przecież na każdym forum. Spróbuj wejść na forum rowerzystów i pisać, że ich rowery to kupa złomu, że zamiast rekreacji powodują tylko kontuzje. Spróbuj na forum medycznym propagować palenie, a uczestniczkom forum dotyczącego fitness wciskaj, że otyłość jest piękna i zdrowa. Sama widzisz, że na każdym forum "bez akceptacji linii ani rusz".

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto kwi 03, 2012 15:50 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

aassiiaa pisze:Bardzo proszę o nie wstawianie w wątek wypowiedzi osoby zbanowanej.

Czy to Twoja prośba czy polecenie? Fredziolinie jakoś nikt niczego nie zabraniał.

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Wto kwi 03, 2012 15:52 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Beliowen pisze:Nie ma, ja podałam przykład, a Jana się do niego odniosła, stąd moja odpowiedź.

Od kiedy OT-y są na forum zabronione, bo nie jestem na bieżąco? :oops:

Zajrzałam do wątku wyłącznie dlatego, że dostałam PW od Marcelibu z linkiem
ale żałuję, było mi się nie mieszać w przepychanki.

Nie wszędzie i nie każdemu są wzbronione. Nagonka na nie zaczęła się od wątku casicy gdzie mimo jej woli i wiedzy posty uznane za OT zostały wycięte a aona sama dostała bana za sprzeciw.

Jek

Post » Wto kwi 03, 2012 16:15 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Sprawdzam tylko ,czy ten wątek juz tez zamkniety. Bo ktoś się wpisze i zaraz będzie ,ze zamkniety,bo ktos sie wpisal.
Ręce opadaja. :roll:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Wto kwi 03, 2012 16:17 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Zofia&Sasza pisze:
Zofia&Sasza pisze:
aassiiaa pisze:Bardzo proszę o nie wstawianie w wątek wypowiedzi osoby zbanowanej.

A czy mogłabym prosić o podanie punktu regulaminu, który tego zabrania?

Przypomnę się z pytaniem :D

Ja też przycupnę, który to punkt reg.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Wto kwi 03, 2012 17:01 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Marcelibu pisze:Ze względu na liczne, uważam, błędne zachowania Alix76 jako Moderatora wieczorem piszę wniosek do Grupy Moderatorów i Admina o odebranie Jej uprawnień moderatora. Proszę nie kasować tego posta.

w moim odczuciu, smutne to jest tym bardziej w całej swojej żenadzie, że do tej pory miałam raczej pozytywne (obojętne na plus ;>) odczucia wobec tej właśnie moderatorki, wydawało mi się, że działa z sensem.
Ale to, co teraz się dzieje... To jest naprawdę kompletnie poniżej poziomu. Przykre o dodatkową rzecz: już kilka naprawdę bardzo fajnych, miłych, mądrych i niekonfliktowych osób (co nie oznacza, że nie takich o poglądach ostrych i niepopularnych) pisało, że ma dość miau i panującego tutaj folwarku - niezależnie od tego, że mi z tej przyczyny jest przykro, to zupełnie im się nie dziwię.
Obrzydliwość.
KotkaWodna

Post » Wto kwi 03, 2012 17:19 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Wiecie co? Ja zaraz sobie wrzuce w podpis motto tamtego forum. Coraz bardziej pasuje do tego miejsca i tej moderacji. Tylko tych na prawde wartościowych ludzi mi szkoda, ktorzy tu jeszcze wytrzymuja.....
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto kwi 03, 2012 17:27 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

moś pisze:Wiecie co? Ja zaraz sobie wrzuce w podpis motto tamtego forum. Coraz bardziej pasuje do tego miejsca i tej moderacji. Tylko tych na prawde wartościowych ludzi mi szkoda, ktorzy tu jeszcze wytrzymuja.....

Uważam, że nie będzie to sprzeczne z żadnym punktem regulaminu.

W przeciwieństwie do podpisów, które zawierają treści reklamowe lub komercyjne - a dziwnym trafem są na forum tolerowane.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Wto kwi 03, 2012 17:32 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Przycupnę w kąciku. Tak cichutko.
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Wto kwi 03, 2012 18:26 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Arcyżałosne, żeby na forum trzeba było pisać o konieczności obiektywizmu ze strony moderatora.
Szkoda.

Funia

Od: Wto cze 10, 2003 20:48

Post » Wto kwi 03, 2012 18:38 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Gdyby była sprawiedliwa to nie byłoby tego tematu. Gdy "rozdaje" się bany wybiorczo, to efekty są takie a nie inne.
Gdy widzi się w postach użytkowników, tego czego nie ma a nie zauważa się jawnego ubliżania. I nie robi się z tym nic, gdy banuje się użytkowników zwracających uwagę na dość ważne sprawy. To pokazuje że jest to co najmniej dziwne zachowanie.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Wto kwi 03, 2012 19:32 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Funia pisze:Arcyżałosne, żeby na forum trzeba było pisać o konieczności obiektywizmu ze strony moderatora.
Szkoda.

Szkoda, że nie pisze się prawie o atakach na moderatora.
Wyjątkowo zgadzam się z karolinah,

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto kwi 03, 2012 19:35 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

joshua_ada pisze:
Zofia&Sasza pisze:
Zofia&Sasza pisze:

A czy mogłabym prosić o podanie punktu regulaminu, który tego zabrania?

Przypomnę się z pytaniem :D

Ja też przycupnę, który to punkt reg.

Przyłączam sie do prośby o odpowiedź.

Jek

Post » Wto kwi 03, 2012 19:57 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

Nie rozumiem? Fredziolina mogła cytować mirka_t?
aassiiaa, możesz wyjaśnić? Albo inny mod? Coś się zmieniło?

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Wto kwi 03, 2012 20:00 Re: Wątek Casica - wydzielone posty, czyli część XI 1/2

czytam, czytam
i własnym oczom mnie wierzę 8O
ja pierdykam, no :strach:
Od-vetowy Szarż Snus
Za vetem veto - liberum veto :evil:

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

[poprzednia][następna]