Ha, ja też jestem zarejestrowana na forum Kociego Hospicjum
ale chciałabym mieć czas przynajmniej na doczytanie Miau

o innych forach nie wspominając.
Pojęcia nie mam, na jaki temat toczą się rozmowy tamże
wiem tylko, że zniknął wątek robótkowy

Alix76 znam pozaforumowo a na forum kojarzę głównie z zabawy w hodowanie smoków

w żaden sposób nie podejmuję się oceniać jej kompetencji moderatorskich z prostego powodu - nie mam kompletnie pojęcia jak wyglądają oraz czego dotyczą jej interwencje

Marcelibu, przepraszam, ale nie jestem w stanie się merytorycznie wypowiedzieć.
Natomiast chciałam się wypowiedzieć nt. tego, jak ja, szary użytkownik postrzegam rolę forum, dowolnego
ano - może ono być polem wymiany doświadczeń, dzielenia się wiedzą, tworzenia wątków tematycznych typu
vademecumdobrze, jeśli temat przewodni forum jednoczy ludzi tak bardzo, że są oni w stanie robić coś w rzeczywistości pozawirtualnej
ale uważam, że niedobrze jest, jeśli
real i
wirtual za mocno przenikają się nawzajem
rozumiem potrzebę tworzenia regulaminu forum i regulaminu zbiórek pieniężnych, jakie są na nim organizowane i z tą potrzebą się w pełni identyfikuję
ale nie chciałabym, żeby jakiekolwiek forum kazało mi wybierać znajomych zgodnych z jego linią

np. znam zarówno casicę, jak i sannę-ho i obie znajomości są dla mnie bardzo cenne i wartościowe, choć z zupełnie różnych względów
nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek postawił mi warunek, że mogę zachować jedną z tych znajomości pod warunkiem zerwania drugiej
nie jesteśmy w przedszkolu
dlatego bardzo by mi się nie podobało, gdyby w regulaminie Miau.pl znalazł się zapis zakazujący jednoczesnego uczestniczenia w nim i np. forum Kociego Hospicjum
oczywiście, to tylko mój prywatny głos, jeden z kilkudziesięciu tysięcy, ale póki co zdanie mi wolno wyrazić