Wyjątkowy koci kubek na potrzeby Wolszczaków.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon kwi 02, 2012 13:49 Wyjątkowy koci kubek na potrzeby Wolszczaków.

Witam .
Zbieram pieniążki na szczepienie kotki tymczasa z mojego wątku.
viewtopic.php?f=1&t=106481

Przywiozlam ją od rozmnażaczy z poza Warszawy na sterylke w ramach akcji marcowej.
Troche to mnie kosztowało sterylka 120zl + antybiotyk 30 + odrobaczenie i odpchlenie to juz razem przeszło 180zł.
Jeszcze pozostało mi zaszczepienie Mitki.

Zachęcam do licytacji kocich kubeczków

Obrazek
kupiony przez tabo 10
nowy nie używany w oryginalnym opakowaniu
start 10zł , za przesyłke pokrywa kupujący wg. cennika Poczty Polskiej.

Obrazek

ten kubeczek też nowy cena wyjściowa 7zł.
Zapraszam.
Ostatnio edytowano Pon kwi 09, 2012 18:41 przez meggi 2, łącznie edytowano 5 razy
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pon kwi 02, 2012 15:44 Re: Wyjątkowe kocie kubeczki na szczepienie tymczasa.

zaznacze i do kiedy bazarek?
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon kwi 02, 2012 17:33 Re: Wyjątkowe kocie kubeczki na szczepienie tymczasa.

Ja bym wystartowała ten pierwszy kubeczek. Proszę tylko o info do kiedy bazarek i czy mogę ewentualnie odebrać osobiście gdzieś w Warszawie?

tola1976

Od: Czw wrz 09, 2010 17:30

Post » Pon kwi 02, 2012 19:48 Re: Wyjątkowe kocie kubeczki na szczepienie tymczasa.

"tola1976"]Ja bym wystartowała ten pierwszy kubeczek. Proszę tylko o info do kiedy bazarek i czy mogę ewentualnie odebrać osobiście gdzieś w Warszawie?

Bazarek do piątku 6 kwietnia, do godz. 20, odbiór osobisty jak najbardziej.
Zapraszam do licytacji :D
Ostatnio edytowano Wto kwi 03, 2012 10:45 przez meggi 2, łącznie edytowano 1 raz
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Wto kwi 03, 2012 9:49 Re: Wyjątkowe kocie kubeczki na szczepienie tymczasa.

zapraszam :)
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Wto kwi 03, 2012 10:09 Re: Wyjątkowe kocie kubeczki na szczepienie tymczasa.

Zapraszamy serdecznie :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto kwi 03, 2012 13:48 Re: Wyjątkowe kocie kubeczki na szczepienie tymczasa.

Poproszę nr 1 za 11 zł.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Wto kwi 03, 2012 18:22 Re: Wyjątkowe kocie kubeczki na szczepienie tymczasa.

_namida_ pisze:Poproszę nr 1 za 11 zł.

dziękuje i serdecznie zapraszam, :D w przyszłym tygodniu kotka idzie do nowego domku.
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Wto kwi 03, 2012 18:40 Re: Wyjątkowe kocie kubeczki na szczepienie tymczasa.

Rozpoczynam licytację kubeczka nr 2.

Dodam - dla osób, które mogą napisać, że wystawiam bazarki a jednocześnie licytuję - że aktualnie licytuję tylko ten kubeczek. A powód jest taki, że co jakiś czas i tak muszę kupować, bo kubeczki w domu dość często mi się - niestety - uszczerbiają lub tłuką...
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Wto kwi 03, 2012 20:00 Re: Wyjątkowe kocie kubeczki na szczepienie tymczasa.

dla mnie kubeczek nr 1 za 20zł poproszę :D

tabo10

Od: Nie lip 31, 2011 14:24

Post » Wto kwi 03, 2012 20:41 Re: Wyjątkowe kocie kubeczki na szczepienie tymczasa.

joshua_ada pisze:Rozpoczynam licytację kubeczka nr 2.

Dodam - dla osób, które mogą napisać, że wystawiam bazarki a jednocześnie licytuję - że aktualnie licytuję tylko ten kubeczek. A powód jest taki, że co jakiś czas i tak muszę kupować, bo kubeczki w domu dość często mi się - niestety - uszczerbiają lub tłuką...

Ado bardzo dziękuje :D

tabo10 pisze:dla mnie kubeczek nr 1 za 20zł poproszę :D

Tabo10 bardzo dziękuje :D
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Śro kwi 04, 2012 12:43 Re: Wyjątkowe kocie kubeczki na szczepienie tymczasa.

zapraszam :D , zatkało mnie jak usłyszałam dziś, że książeczka do szczepień 6zł.
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Czw kwi 05, 2012 10:13 Re: Wyjątkowe kocie kubeczki na szczepienie tymczasa.

meggi 2 pisze:zapraszam :D , zatkało mnie jak usłyszałam dziś, że książeczka do szczepień 6zł.

Ja poproszę drugi za 15 zł :)

jaune

Od: Śro sie 03, 2011 15:36

Post » Czw kwi 05, 2012 11:10 Re: Wyjątkowe kocie kubeczki na szczepienie tymczasa.

jaune pisze:
meggi 2 pisze:zapraszam :D , zatkało mnie jak usłyszałam dziś, że książeczka do szczepień 6zł.

dziękuje bardzo :D
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Pt kwi 06, 2012 10:20 Re: Wyjątkowe kocie kubeczki na szczepienie tymczasa.

meggi 2 pisze:
jaune pisze:

dziękuje bardzo :D

To poprosze o nr konta na priv a odbiore sobie kubeczek przy okazji :)

jaune

Od: Śro sie 03, 2011 15:36

[następna]