Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jek pisze:casica pisze:" do 2 maja zostałam zbanowana
Powód ten sam co zawsze."
Marcelibu pisze:Weszła Aleksandra59 - napisała kilka postów, zamieszała sytuację, a Alix76 zamknęła wątek, bo "zaczęły się przepychanki".
Zosia - masz rację.To najlepszy sposób na spowodowanie zamknięcia nielubianego wątku.
Edit: w wątku o Teo.
dorota13 pisze:Marcelibu pisze:Weszła Aleksandra59 - napisała kilka postów, zamieszała sytuację, a Alix76 zamknęła wątek, bo "zaczęły się przepychanki".
Zosia - masz rację.To najlepszy sposób na spowodowanie zamknięcia nielubianego wątku.
Edit: w wątku o Teo.
Wcześniej na wątek Teo weszłam ja.
Nie mam na miau lubianych czy nielubianych wątków.
Wchodzę tam gdzie znajduję coś co mnie zainteresuje a adopcja kota i problemy z tym związane do takich rzeczy się zaliczają.
Może zaznaczajcie w tytułach wątków, że osoby nie należące do "forumowych grupek" nie mają po co wchodzić.
skaskaNH pisze:mrr pisze:Dlaczego wątek casica został zamknięty?!![]()
[...]
[...]
piccolo pisze:Ten wątek powinien nosić tytuł "Egzekucja za 5 minut".
Jestem przekonana, że za chwilę go zamkną / zmoderują albo jedno i drugie![]()
A mnie się marzy forum gdzie by dawano bany za głupotę.
Zofia&Sasza pisze:Marcelibu pisze:Nie, nie widzę. Naprawdę. I nie jest to kpina, czy żart. To rzeczywistość. I bardzo źle się dzieje, że tak jest.
Zosia - przecież ja pamiętam forum z 2007 roku, kiedy ścieraliśmy się, kłóciliśmy. Zawsze tak było i będzie. Nic nie da zamykanie nam ust i udawanie, że jest pięknie, bo nie jest. I nie będzie. Dlaczego? Bo jesteśmy zbieraniną ludzi o najróżniejszych poglądach, osobowościach etc. I tego nie da się pogodzić, bo jest to niemożliwe. A Moderator powinien dbać o to, żeby nie było chamstwa, wyzywania i tego typu spraw. Powtarzam: nie jesteśmy dziećmi w piaskownicy! Estraven - gdzie jesteś!!!???
Jak by ktoś chciał przepis na storpedowanie wątku nielubianej osoby, to proszę:
Wchodzimy tam, rzucamy prowokacyjny post i czekamy. Jeśli ktoś odpowie, kolejny - jeszcze bardziej po bandzie. I tak dalej i tak dalej. Na końcu zjawia się moderator i zamyka. Pozamiatane.
anna57 pisze:11:49
Jak długo ten wątek pożyje?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 41 gości