BOZENAZWISNIEWA pisze:ruda32 pisze:stado wariatek dobrze ,że uśmiechniętych i bez miotły
bo to wątek
Ja jestem naziemna nie fruwam boje sie wysokości i jak wyżej bym mi się wylało
a szkoda Moderator: Estraven
BOZENAZWISNIEWA pisze:ruda32 pisze:stado wariatek dobrze ,że uśmiechniętych i bez miotły
bo to wątek
a szkoda
ruda32 pisze:wszystkie zniknęły? ban?
BOZENAZWISNIEWA pisze:ruda32 pisze:wszystkie zniknęły? ban?
Nie ban,po prostu "padłam nieżywa jak księżniczka prawdziwa"
Przyszły dzisiaj pieniążki od 3 osób,bardzo Kochani dziekuję,jutro powpisuję.Dzisiaj tak sie źle czuje jakbym jakąś łopatą po głowie dostała..![]()
Wysłałam przelew do meggi2 za cykloferon-150zł...potwierdzi jak dojdzie![]()
Ide jeszcze kuwety obejrzec od wewnetrznej strony i zobaczyc jak tam moja staruszka Kamcia,a potem "zlegnę" do łózka,bo jutro ciężki dzień bardzo ,jeszcze weta trzeba zaliczyć.Jedzie Rumcajs,Czarnuszek i Omarek na sprawdzenie,bo jakies charczenia u niego dzisiaj poszły w srodku...Moze panikuje,ale osłuchac trzeba,bo to juz starszy pan....
Jeszcze tu zajrzę...
asia2 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:ruda32 pisze:wszystkie zniknęły? ban?
Nie ban,po prostu "padłam nieżywa jak księżniczka prawdziwa"
Przyszły dzisiaj pieniążki od 3 osób,bardzo Kochani dziekuję,jutro powpisuję.Dzisiaj tak sie źle czuje jakbym jakąś łopatą po głowie dostała..![]()
Wysłałam przelew do meggi2 za cykloferon-150zł...potwierdzi jak dojdzie![]()
Ide jeszcze kuwety obejrzec od wewnetrznej strony i zobaczyc jak tam moja staruszka Kamcia,a potem "zlegnę" do łózka,bo jutro ciężki dzień bardzo ,jeszcze weta trzeba zaliczyć.Jedzie Rumcajs,Czarnuszek i Omarek na sprawdzenie,bo jakies charczenia u niego dzisiaj poszły w srodku...Moze panikuje,ale osłuchac trzeba,bo to juz starszy pan....
Jeszcze tu zajrzę...
powodzenia na jutrzejszej wizycie i spokojnych snów
Przed wyjazdem jeszcze zerkne jak stoje z finansami i postaram się cos wetowi dzisiaj "oddać" z długu,zawsze to troszke ubedzie na kredycie...Zawsze trzymam kilka złotych na nagła sytuację,wiec wolę poczekac niz wydac wszystkoruda32 pisze:casicy wątek zamknięty za co?
meggi 2 pisze:Pieniążki 150zł jest na moim koncie, dziękuje.
ruda32 pisze:Bożenko a co z Marysią? pw?
meggi 2 pisze:Bożenko zapytałam na moim bazarku co z tą bluzką, jaka decyzja?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 69 gości