[KONIEC] Fantazyjna świeczka, brelok "I love my cat",

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto mar 27, 2012 7:55 Re: Fantazyjna świeczka, brelok "I love my cat", haft ludowy

osobisty przez edit_f można ? (liczę na to że pojedzie po swoje długopisy) chyba że można wpaść na 5 minut do Bezika i Dyzia i rezydentów ?

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Wto mar 27, 2012 9:18 Re: Fantazyjna świeczka, brelok "I love my cat", haft ludowy

anno(kreft)! Bezik i Dyziek zapraszają wszystkich. Dyziek wyluzował i już się nie chowa w szafie jak przychodzą goście, nawet, powiedziałabym że lubi gości, bo on lubi jak coś się dzieje :) ale galeriować nie lubi (i może uda mu się uniknąć, bo ma obserwujących !!!!! piszę malutkimi literkami żeby nie zapeszyć!!!!!!!
breloczek jak się uda podrzucę dziś z długopisami dla edyty - ale to nie unieważnia zaproszenia :)
edyto - długopisy postaram się dziś podrzucić jej siostrze
anno(zoo) - świeczka przygotowana do drogi
jaiburo! - piszę pw

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Wto kwi 03, 2012 8:57 Re: [KONIEC] Fantazyjna świeczka, brelok "I love my cat",

dziękuję za moje fanciki :) dla anikreft odebrałam, mam nadzieję, że uda się przekazać przed świętami..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

[poprzednia]