Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:właśnie zostałam nazwana p...oną fundacją która nie myśli o kotach tylko o p.....ch procedurach - bo nie wydałam rudego marmurka do domu wychodzącego
jopop pisze:mpd i klauduska - dzięki za czuwanie nad FB. wprawdzie nadal widzę wpisy Uschiale teraz 1% się rzuca w oczy, fajnie jest.
właśnie zostałam nazwana p...oną fundacją która nie myśli o kotach tylko o p.....ch procedurach - bo nie wydałam rudego marmurka do domu wychodzącego
Agneska pisze:nie, broń boże, uznał, że osiatkowanie balkonu aż pod sam sufit zrobi z jego mieszkania zbrojną twierdzę
a dopiero potem polał się potok uroczego słownictwa i opinii nt. fundacji i porąbanych takich różnych niby-to-wolontariuszy
Agneska pisze:nie, broń boże, uznał, że osiatkowanie balkonu aż pod sam sufit zrobi z jego mieszkania zbrojną twierdzę
a dopiero potem polał się potok uroczego słownictwa i opinii nt. fundacji i porąbanych takich różnych niby-to-wolontariuszy
*anika* pisze:Agneska pisze:nie, broń boże, uznał, że osiatkowanie balkonu aż pod sam sufit zrobi z jego mieszkania zbrojną twierdzę
![]()
ja dziś na trzeźwo, alem się nie wzburzyła nawet![]()
mam dobry dzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 59 gości