anna57 pisze:Aleksandra59 pisze:anna57 pisze:Aleksandro ,myślałam zawsze, że jesteś mądrą kobietą.
Doskonale wiesz o tym, że Teo mieszka w wolierze u Zośki i ma więcej metrów na kocią osobę niż koty Twoich przyjaciółek
Nie wiem gdzie mieszka Teo - Zofia&Sasza nie podzieliła się tą wiedzą na tym forum.
Mogę się tylko domyślać - i jeżeli moje domysły są słuszne to nie jest to dobre miejsce dla jednego chorego kota, a tam chyba nie tylko jeden kot mieszka
A ile chorych kotów na m2 mieszka u Mirki albo u Agn?
To nie są Twoje przyjaciółki?
Może się mylę?
Edit.
Legnica miała możliwość spotkania się z wetem i z wynikami badań kota w lecznicy przed adopcją.
Który DS ma takie możliwości, żeby dowiedzieć się o kondycji i zdrowiu kota przed adopcją bezpośrednio u weta?
Anna57 - czy to jest wątek Agn, że pytasz się o ilość kotów na m2 u Agn

Nie może być to wątek mirka_t - bo mirka_t ma bana na miau .........
To jest wątek Teo i proszę abyś o tym pamiętała - Ty i Twoje koleżanki macie jedną metodę, odwracanie uwagi od meritum sprawy .....
Co do Edit - to moje gratulacje

Masz 1000000% racji - żaden DS nie ma takiej możliwości, podkreślam ŻADEN i tak trzymaj Anna57

Ponieważ wyniki badań dostępne są jedynie w lecznicy ......
Ja tylko przypomnę - Zofia&Sasza nie chciała się zgodzić na wizytę Legnicy u niej w domu i stąd powstał pomysł wizyty u weta, a nie tak jak sugerujesz, że to dla dobra pełnej wiedzy Legnicy o kocie była planowana wizyta u weta

Niby to samo, ale jednak zupełnie inaczej - nie ma to jak manipulacja w wykonaniu koleżanek Zofia&Sasza

Czekam na kolejne rewelacje
A niezależnie od powyższego co z odpowiedzią na moje pozostałe pytania