casica pisze:Amika6 pisze:Nooo ... zgłosił się aż jeden i to całkiem bez wysiłku.
Dlatego trzeba grać anielice i trzymać, by przypadkiem nie uciekł.
A tak przy okazji, na FB niejaka Agatka Wadolowska, która ma kota FIV(+) i chyba szuka dla niego towarzysza. Może warto się do niej odezwać.dorota13 pisze:Nie szkoda Wam czasu?
Dziwią mnie Wasze wpisy, bardzo dziwią.
Była deklaracja Legnicy, że chce zaadoptować Teo. Mozna przypuszczać, że kot ma szanse na dobry forumowy domek.
Prawda czy fałsz?
Zakładam, że prawda, Wy nie? Na jakiej podstawie? Zakładacie żart, złą wolę, wygłup, co konkretnie?
Potencjalny DS czyli Legnica zamilkła bez słowa wyjaśnienia.
Mozna się więc zaniepokoić - coś się stało.
Prawda czy fałsz?
Zakładam, że prawda - coś się stało, Legnica milczy. Można się niepokoić.
Zakładacie, że nic się nie stało? Że propozycja nie była poważna? Jesli tak, rozumiem, że macie ku temu przesłanki, możecie się nimi podzielić?
W kazdym razie wypadałoby cos napisać, cokolwiek. Zrezygnowałam, nie miałam zamiaru adoptować Teo, robiłam sobie jaja. Albo przeciwnie, wybaczcie, ale .... (no nie wiem, tu przyczyna).
Bez względu na to jak wygląda prawda, coś napisać trzeba, bo jakoś tak nie bardzo się robi i paskudnie wygląda.
A ja przypuszczam, że Legnica w przeciwieństwie do całej reszty ma trochę oleju i straciła ochotę na przepychanki z których nic nie wynika.
Wybaczcie, ale po tym co przeczytałam nie chciałabym adoptować Teo i mieć na głowie przez następnych kilkanaście lat całe tu zebrane towarzystwo.

.