Oczywiście, muuuszę się denerwować kupy nie zrobili do tej pory od zabiegu podałam parafinę i czekam a tak to jakby ok, jedzą, bawią się, śpią... telemaniak
agent, ciociu, agent sprawdza, gdzie czaisz się z aparatem koopa też będzie gdy nowy słonik w brzusiu urośnie, to po nim poznasz, że na koopę nadszedł czas
Wieloryb zrobił eleganckiego kupiszona wczoraj wieczorem i KTOŚ (??) zrobił w nocy wielki kup zakładam, że Henryk, ale pewności nie mam samopoczucia mają chyba bardzo dobre bo większość rzeczy z biurka znalazła się na podłodze
kupska dzisiaj były, ale wieloryb nie w humorze, apetytu nie ma i mnie uchapał jak mu usiłowałam antybiotyk wcisnąć dość ma juz wielkie zwierze tych wszystkich zabiegów mnie palec spuchł i jest dziurawy nawet trudno mi pisać bo to wskazujący prawy i w ogóle co za dzień dzisiaj
już wszystko zastoswane, w końcu ma się to doświadczenie i na szczęście mam też szczepienie przeciwtężcowe gorzej, że za chwilę muszę temu białemu zwierzu następną tabletkę podać
Nareszcie mogę pogratulować zwycięzcy! Wielorybku cudny kocie ogromnie się cieszę z twojej wygranej. Oczywiście wiedziałam już w niedzielę, ale nie wypadało mi przed oficjalnym ogłoszeniem wyników skakać z radości. Teraz mogę!