Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Ale się wkurzyłam na chłopaDzwoniłam specjalnie żeby nie karmił Frani bo dziś badania. Nie nakarmił ale wypuścił z pokoju wygłodniałą a ona jak szczała poleciała do misek drugich (Miecia i Sibel) i się nażarła chrupków po kokardę
Następny termin na piątek i bida siedziała na darmo głodna cały dzień
![]()
AniaWrocław pisze:Gibutkowa pisze:Ale się wkurzyłam na chłopaDzwoniłam specjalnie żeby nie karmił Frani bo dziś badania. Nie nakarmił ale wypuścił z pokoju wygłodniałą a ona jak szczała poleciała do misek drugich (Miecia i Sibel) i się nażarła chrupków po kokardę
![]()
Gibutku! "Szczała" ? To chyba do kuwety, sorry, ale nie strzymałam
Gibutkowa pisze:Ale się wkurzyłam na chłopaDzwoniłam specjalnie żeby nie karmił Frani bo dziś badania. Nie nakarmił ale wypuścił z pokoju wygłodniałą a ona jak szczała poleciała do misek drugich (Miecia i Sibel) i się nażarła chrupków po kokardę
![]()
AniaWrocław pisze:Gibutkowa pisze:Ale się wkurzyłam na chłopaDzwoniłam specjalnie żeby nie karmił Frani bo dziś badania. Nie nakarmił ale wypuścił z pokoju wygłodniałą a ona jak szczała poleciała do misek drugich (Miecia i Sibel) i się nażarła chrupków po kokardę
![]()
Gibutkowa pisze:AniaWrocław pisze:Gibutkowa pisze:Ale się wkurzyłam na chłopaDzwoniłam specjalnie żeby nie karmił Frani bo dziś badania. Nie nakarmił ale wypuścił z pokoju wygłodniałą a ona jak szczała poleciała do misek drugich (Miecia i Sibel) i się nażarła chrupków po kokardę
![]()
Specjalnie tak napisałamwiem że strzała
Tak jak piszę Miszcz, Miszczu
AniaWrocław pisze:Gibutkowa pisze:AniaWrocław pisze:Gibutkowa pisze:Ale się wkurzyłam na chłopaDzwoniłam specjalnie żeby nie karmił Frani bo dziś badania. Nie nakarmił ale wypuścił z pokoju wygłodniałą a ona jak szczała poleciała do misek drugich (Miecia i Sibel) i się nażarła chrupków po kokardę
![]()
Specjalnie tak napisałamwiem że strzała
Tak jak piszę Miszcz, Miszczu
To ja przepraszam![]()
![]()
Tu leży miszcz, przechodniu nie szcz
AniaWrocław pisze:Tu leży miszcz, przechodniu nie szcz
Gibutkowa pisze:AniaWrocław pisze:Tu leży miszcz, przechodniu nie szcz
a to mnie się podoba![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 237 gości