Napisz proszę , gdzie cofnął się wirus, jakie badania wykonałaś dla potwierdzenia diagnozy. może coś pisałaś ale , przepraszam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miraclle pisze:Dziewczyny macie doświadczenie z karmą RC CALM ? Planuje remont, a mam w domu dwa białaczkowce, chciałabym im ograniczyć do minimum stres, a nie wiem czy ta karma pomaga.
Miraclle pisze:Dziewczyny macie doświadczenie z karmą RC CALM ? Planuje remont, a mam w domu dwa białaczkowce, chciałabym im ograniczyć do minimum stres, a nie wiem czy ta karma pomaga.
Anna61 pisze:Dla kotów bezobjawowych nosicieli podaje się 3 zastrzyki w schemacie - dawka 0,5-1 MJ/kg m.c., w dniu: D0, D2 i D9 ale niektórzy weci stosują też taki 0-14-60.
Miraclle pisze:Anna61 pisze:Dla kotów bezobjawowych nosicieli podaje się 3 zastrzyki w schemacie - dawka 0,5-1 MJ/kg m.c., w dniu: D0, D2 i D9 ale niektórzy weci stosują też taki 0-14-60.
Wetka mi mówiła że na ten schemat z 3 zastrzyków nie bierze odpowiedzialności w skuteczności, sprawdzała notatki z sympozjum na którym była w Brukseli, rozmawiała z przedstawicielem z VIRBACa i postanowiliśmy podać w schemacie 0, 14, 60.
Dziś był pierwszy zastrzyk pierwszej serii.
Gaga pisze:Bardzo proszę o informacje i przepraszam jeżeli z pytaniami się powtarzam, ale nie mam jak przeczytać całego wątku.
Szukam dostępu do kociego interferonu, mieszkam w Tychach, ale w razie czego mogę po niego jechać. Moje pytanie gdzie można go kupić jak najtaniej?
Pod opieką mam kotę, chorą na białaczkę. Cztery lata temu na tym forum chwaliłam się, że wygrałyśmy z chorobą, pomógł interferon. Niestety doszło chyba do reaktywacji. Od tygodnia, stan zdrowia kotki się pogarsza weterynarz rozkłada ręce. Zaczęło się od duszności, płuca były zalane. Po furosemidzie trochę lepiej, ale kotka jest bardzo apatyczna nie ma ochoty na jedzenie. Wyniki badań krwi na nic jednoznacznie nie wskazują, a stan się pogarsza.
Proszę o pomoc w zdobyciu interferonu.
Czy oprócz interferonu mogę jej jakość pomóc? Przez te 4 lata na pewno się coś zmieniło w sposobie leczenia i może jeszcze mogłabym coś zrobić dla mojej podopiecznej.
Gdyby ktoś mógł mi i Majeczce pomóc to podaję mój nr telefonu 601-294-064.
lidka02 pisze:Ja dziś szczepiłam swoje 7 zdrowych kotów p. białaczce szczepionką Leukocel .2 , i nie zauważyłam i jeden kot został zaszczepiony przeterminowaną szczepionką która miała ważność do sierpnia 2011 roku , nie wiem czy to mu nie zaszkodzi .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], grubysnake, lucjan123 i 84 gości