Szylkretki są piękne-134

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 02, 2012 15:02 Re: Szylkretki są piękne-134

Nelly pisze:
kothka pisze:Po co będziecie coś gubić? ;) Przyjdzie czas to samo się zgubi :mrgreen:
Z takiego załozenia wychodzę :lol:

Założenie jest dobre, ale zobaczysz sama co się kiedyś tam porobi :) No chyba, że ty z tych szczuplutkich genetycznie. 8O Jak Bożenka :twisted: A ja po prostu boję się przymierzyć letnie spodnie jakieś, że nie dopnę i co ja zrobię? Nie będę kupowała coraz większych rozmiarów, nie i nie. Wolę to co przez zimę przyszło odesłać z powrotem :) Tylko ciężko będzie.

A skąd, ja tylko troszkę po ślubie wyglądałam szczupło. :mrgreen: :lol:
Alu, ja właśnie tak cięzko się mieszczę w wiele moich kochanych bluzeczek. I muszę spaść, żeby znowu w nich chodzić. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon kwi 02, 2012 15:05 Re: Szylkretki są piękne-134

Nelly pisze:
kalair pisze:Haniu, mięsa prawie wcale nie jem, raz czy dwa, ale wyliczone kalorie były. Oczywiście nie smażone./
I same małokaloryczne rzeczy. Rowerki i górki przed nami, to mam nadzieję, że pomogą wydatnie! :D Raz nawet miałam ok 700 kcal., więc uważam, że dość skromnie. Ale i przekraczam, tyle, że niewiele. :wink: No nic, to co nabrałam, trwało dość długo, więc nie spadnie z dnia na dzień, i na to nie liczę, więc mnie nie zniechęca. :mrgreen:
A zastąpienie śmietanki mleczkiem to swietny pomysł, tylko ja nie znoszę kawy z mlekiem, no chyba , że latte, ale nie bardzo umiem robić.. Bo czarnej nie wypiję za chiny! Wystarczy że nie słodzę. :lol:

Ja już myślałam, że śmietankę właśnie trzeba by odstawić. Bo ja jej bardzo dużo piję. Bo piję morze kawy rozpuszczalnej i takie opakowanie 500 to mi starcza na trzy dni dni :) Ale z mleczkiem nie lubię, musiałabym w ekspresie robić a nie chce mi się bo mam taki pracochłonny dość.
Ruch, tak wiem, ze ruch trzeba by właczyć.
Nie zmieniam tym razem tego co jem, tylko ilości zmieniam. No i dołaczę utratą marchewkę zamiast czegos tam, bo lubię :) Zobaczymy, co to da.

Ja też bardzo dużo daję śmietanki. Ja 5 łyżeczek, ale JJ robi najczęśćiej, i sypie mi 3. :mrgreen: Niemniej to i tak ogromne ilości kalorii. A ja sypanej śmietanki używam.. :wink: Z mleczkiem byłoby bardziej lightowo :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon kwi 02, 2012 15:06 Re: Szylkretki są piękne-134

Karolek(ona) pisze:muuuuu :ryk:

W co się zmieniasz Karolek? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon kwi 02, 2012 15:06 Re: Szylkretki są piękne-134

Dorota pisze:A u mnie dzis bedzie Pan od Gazu.

Chcialbym sie schowac pod wanna :evil:
Nie mam gdzie sie schowac!!! :crying:

Mru w niebezpieczenstwie

No pod wanną Mrusiu! Duża nie chce Ci drzwi otworzyć??
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon kwi 02, 2012 15:09 Re: Szylkretki są piękne-134

kalair pisze:

Mru w niebezpieczenstwie

Gorzej...
W drzwiach do WC zamek sie zepsul.
Zamek klamkowy.

I w ogole.

Musielismy zmienic umowe z sp. Longina na Dorote :twisted:

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon kwi 02, 2012 15:09 Re: Szylkretki są piękne-134

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon kwi 02, 2012 15:10 Re: Szylkretki są piękne-134

kalair pisze: A skąd, ja tylko troszkę po ślubie wyglądałam szczupło. :mrgreen: :lol:
Alu, ja właśnie tak cięzko się mieszczę w wiele moich kochanych bluzeczek. I muszę spaść, żeby znowu w nich chodzić. :wink:

Oj nie czaruj, przecież Cię widziałam na fotach :)
Ale wiesz, tak sobie myślę, że pewnego razu już i tak nie zmieścimy się w dawne rzeczy :( Grawitacja, te rzeczy, kości idą w dól i rozszerzają się jakoś. Przecież jak jest w miarę szczupła na oko staruszka, to zobacz jakie ma wymiary tak centymetrem, sporo mimo, że niby szczupła. Talia całkiem znika, biodra się rozszerzają chyba?

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Pon kwi 02, 2012 15:11 Re: Szylkretki są piękne-134

Dorota pisze:
kalair pisze:

Mru w niebezpieczenstwie

Gorzej...
Zamek klamkowy.

I w ogole.

Mru

:ryk: :ryk: :ryk: I jak widać, umowa niekorzystna dla Ciebie biedaczku.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon kwi 02, 2012 15:13 Re: Szylkretki są piękne-134

Nelly pisze:
kalair pisze: A skąd, ja tylko troszkę po ślubie wyglądałam szczupło. :mrgreen: :lol:

Ale wiesz, tak sobie myślę, że pewnego razu już i tak nie zmieścimy się w dawne rzeczy :( Grawitacja, te rzeczy, kości idą w dól i rozszerzają się jakoś. Przecież jak jest w miarę szczupła na oko staruszka, to zobacz jakie ma wymiary tak centymetrem, sporo mimo, że niby szczupła. Talia całkiem znika, biodra się rozszerzają chyba?

A tam zdjęcia. :lol: Na zdjęciach wałków nie widać :mrgreen: A są okropne! I brzucholek urósł, jak Lafince! :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon kwi 02, 2012 15:40 Re: Szylkretki są piękne-134

kalair pisze:
Nelly pisze:

A tam zdjęcia. :lol: Na zdjęciach wałków nie widać :mrgreen: A są okropne! I brzucholek urósł, jak Lafince! :ryk: :ryk:

Ekhm, ale ja Cię widziałam na żywo :twisted:
I naprawdę nie miałaś czego gubić :mrgreen:

Nelly, ja to założenie mam tylko na teraz ;) Okres ochronny :mrgreen:

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Pon kwi 02, 2012 15:48 Re: Szylkretki są piękne-134

Obrazek
Witamy się poniedziałkowo w Kretkowie :D :kotek: :kotek: :kotek: :1luvu: :1luvu:
Bożenka imprezowałaś wczoraj?bo wpisy są z dziś :mrgreen: Mleko do kawy jest mniam 3,2%,ale wolę to skondensowane 7,5% :mrgreen: kawy nie słodzę bo by mnie zemdliło razem :lol:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon kwi 02, 2012 15:59 Re: Szylkretki są piękne-134

kothka pisze:
kalair pisze:
Nelly pisze:

Ekhm, ale ja Cię widziałam na żywo :twisted:
I naprawdę nie miałaś czego gubić :mrgreen:

Nelly, ja to założenie mam tylko na teraz ;) Okres ochronny :mrgreen:

:lol: :lol: Kotku, to było w zeszłym roku. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon kwi 02, 2012 16:01 Re: Szylkretki są piękne-134

vailet pisze:Obrazek
Witamy się poniedziałkowo w Kretkowie :D :kotek: :kotek: :kotek: :1luvu: :1luvu:
Bożenka imprezowałaś wczoraj?bo wpisy są z dziś :mrgreen: Mleko do kawy jest mniam 3,2%,ale wolę to skondensowane 7,5% :mrgreen: kawy nie słodzę bo by mnie zemdliło razem :lol:

Fajny obrazek! :D
Tak, wczoraj się troszkę poimprezowało, i z dietką trzeba było odpuścić. :lol: Witaj Wiolcia!` Kawy też nie słodzę, ale właśnie muszę mieć śmietankę. Sypaną. :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon kwi 02, 2012 16:06 Re: Szylkretki są piękne-134

kalair pisze:
Dorota pisze:
kalair pisze:

Mru w niebezpieczenstwie

Gorzej...
Zamek klamkowy.

I w ogole.

Mru

:ryk: :ryk: :ryk: I jak widać, umowa niekorzystna dla Ciebie biedaczku.. :mrgreen:

Panow z Gazowni nie ma. Jeszcze.

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon kwi 02, 2012 16:10 Re: Szylkretki są piękne-134

kalair pisze:Obrazek

Hej hej Kalair z pannami popołudniową porą :wink:
Irisko - śliczności , gdzie masz koleżanki ? 8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

[poprzednia][następna]