Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Nie masz![]()
Luuuzik. To bez znaczenia.
casica pisze:AYO pisze:Napisz jej wprost [bez grubych słów] żeby się od Ciebie odpimpała, bo nie ma między wami jakiejkolwiek łączności typu instytucja, fundacja, pieniądze etc. i, ze sobie nie życzysz wycierania Tobą [...] twarzyczki. Otwartym tekstem i do wiadomości admina, nie moderatoa.
Szlus
To nie działa
AYO pisze:Napisz jej wprost [bez grubych słów] żeby się od Ciebie odpimpała, bo nie ma między wami jakiejkolwiek łączności typu instytucja, fundacja, pieniądze etc. i, ze sobie nie życzysz wycierania Tobą [...] twarzyczki. Otwartym tekstem i do wiadomości admina, nie moderatoa.
Szlus
Usunęłam niegrzeczne określenie
alix76
Zofia&Sasza pisze:casica pisze:AYO pisze:Napisz jej wprost [bez grubych słów] żeby się od Ciebie odpimpała, bo nie ma między wami jakiejkolwiek łączności typu instytucja, fundacja, pieniądze etc. i, ze sobie nie życzysz wycierania Tobą [...]twarzyczki. Otwartym tekstem i do wiadomości admina, nie moderatoa.
Szlus
To nie działaAYO pisze:Napisz jej wprost [bez grubych słów] żeby się od Ciebie odpimpała, bo nie ma między wami jakiejkolwiek łączności typu instytucja, fundacja, pieniądze etc. i, ze sobie nie życzysz wycierania Tobą [...] twarzyczki. Otwartym tekstem i do wiadomości admina, nie moderatoa.
Szlus
Usunęłam niegrzeczne określenie
alix76
O
Kicorek pisze:O czym piszecie? To spóźniony żart pirimaaprilisowy?![]()
Doczytałam kilka ostatnich stron i dostałam ślinotoku
Zofia&Sasza pisze:Przepraszam, czy ja mam halucynacje, czy nie wolno używać słowa "wątpliwy"?
alix76 pisze:Przypominam, że zgodnie z Regulaminem Forum faq.php#f0r0 pkt. 2e na forum nie wolno zamieszczać treści obraźliwych. Obraźliwym może być nie tylko sam wyraz obelżywy ale również związek frazeologiczny lub wyrażenie, w innym kontekście neutralne.
Regulamin obowiązuje dla wszystkich wątków (i użytkowników) jednakowo, niezależnie od zasadniczej treści wątku. Jeśli użytkownikowi zależy na większej swobodzie wypowiedzi, sugeruję prowadzenie bloga.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Nul i 73 gości