anulka111 pisze:Pierwszy raz widze brzusio IriskiSzura-najmysi mama pisze:Myszolandia pisze:kalair pisze:Sesja Iriskowa.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale słodycz
Brzusio Iriski wisi tu od dwóch dni!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Pierwszy raz widze brzusio IriskiSzura-najmysi mama pisze:Myszolandia pisze:kalair pisze:Sesja Iriskowa.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale słodycz
bulba pisze:Dzień dobry Bożenko z Kretulkami przepięknymi![]()
![]()
![]()
Ech, znów poniedziałek i do tego pogoda paskudna. Dobrze, że za chwilkę święta![]()
Buziaczki Kochane i milutkiego dnia
Iljova pisze:bulba pisze:Dzień dobry Bożenko z Kretulkami przepięknymi![]()
![]()
![]()
Ech, znów poniedziałek i do tego pogoda paskudna. Dobrze, że za chwilkę święta![]()
fakt poniedziałek, ale co Ty wypisujesz o pogodzie ? Pogoda jest super chłodno ale słoneczko tak ładnie świeci
bulba pisze:Iljova pisze:bulba pisze:Dzień dobry Bożenko z Kretulkami przepięknymi![]()
![]()
![]()
fakt poniedziałek, ale co Ty wypisujesz o pogodzie ? Pogoda jest super chłodno ale słoneczko tak ładnie świeci
U nas czarne chmury i deszcz na zmianę z gradem. A do tego wieje koszmarnie.
Iljova pisze:jestem w szokuczy naprawdę nigdzie więcej nie święci słońce ?!?!?!
anulka111 pisze:Jestes filigranowa dama,a jak schudniesz bedziesz krasnoludka
kalair pisze: Filigranowa to ja bym chciala buć właśnie i próbuję dążyć do tego. Jednak wczoraj sobie musiałam odpuścić. No jeden dzień sobie moge pojeść na jakiejś imprezce..
![]()
Nelly pisze:Witamy się i pozdrawiamy
kalair pisze: Filigranowa to ja bym chciala buć właśnie i próbuję dążyć do tego. Jednak wczoraj sobie musiałam odpuścić. No jeden dzień sobie moge pojeść na jakiejś imprezce..
![]()
Doczytałam, że 5-tkę chciałabyś zgubić. Ja chociaż 3-kę, czwórka to marzenie. I nawet podjęłam kroki, słodycze poszły w odstawkę i jem mniejsze porcje, oraz słodzik zamiast cukru. Nie będę stosowała żadnej diety cud, nie mam zapału do tego. Ale przez tydzień rezultatów na razie nie widać żadnychA jak było 1000cal. to kilo na tydzień schodziło. Pewnie coraz trudniej schudnąć w miarę starzenia się.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana, Kankan, Lifter, Majestic-12 [Bot], Paula05 i 52 gości