Piekielna Trójca na dzikim Wschodzie ^^

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 02, 2012 8:57 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

Hehe, Kostusi nie oddam za nic, to jest kot jednej pani :wink: Tak, jak Bułkownik idzie do każdego, jest mega przyjazny i w sumie woli chyba facetów, tak Trunia gnieździ się na moich kolanach, śpi ze mną i nawet do kibla dobija się, jak tylko uda mi się w spokoju zalec w wannie :lol: Nawet z urody jakaś taka do mnie podobna :lol:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pon kwi 02, 2012 10:04 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

AniHili pisze:Nawet z urody jakaś taka do mnie podobna :lol:

To jest najlepsze :ok: :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon kwi 02, 2012 10:08 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

psiama pisze:
AniHili pisze:Nawet z urody jakaś taka do mnie podobna :lol:

To jest najlepsze :ok: :mrgreen:

Chuda, koścista, wypłoszowata :ryk:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Pon kwi 02, 2012 10:18 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

:mrgreen:
He he, to jak u mnie tylko z drugiego kranca, okrągłe, czorne, nastroszone :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw kwi 05, 2012 10:44 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

Dziś dla odmiany galopady uskuteczniał Bułkownik. Niestety, to jest ta gorsza opcja, bo nie dość, że tupie, to jeszcze wyje...ryczy...wydziera się jak jeleń na rykowisku :evil:
Czy one się powściekały z okazji wiosny, czy co?

Wiem, wiem, powinnam współczuć sąsiadom z dołu...ale nie 8) Na dole bowiem mieszka typ, którego co jakiś czas nachodzi na wycia (w jego rozumieniu śpiewy, choć chłop ani sprzętu ani talentu i nawet pod prysznicem powinien siedzieć cicho), o zgrozo nocą. Zaczyna "koncerty" po północy, powrzaskuje do 5-6 rano. Jego repertuar: Metallica (ani chuchu po angielsku, więc wyobraźcie sobie te "wykony" k'mać :evil: ), Coma (tu jęczy wręcz popisowo), KAT (jak zaczyna "Łzę dla cieniów minionych" to autentycznie łapie mnie atak śmiechu), Nirvana (patrz opcja z Metallicą) i Dżem, który jest jedynym optymistycznym akcentem - albowiem "Czerwony jak cegła" kończy zazwyczaj owe koncerty. :roll: :twisted:
Ostatnio po mym łbie zaczęła krążyć myśl, że być może sąsiad oddaje się hodowli zielska, gdyż wycia odstawia średnio raz na 1-2 miesiące... czyli wyhoduje krzaczek, a później go zjara i wtedy bierze dziada na śpiewy.
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Czw kwi 05, 2012 11:05 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

Nigdy nie mieszkałam w bloku i obym nigdy nie musiała!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw kwi 05, 2012 11:10 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

villemo5 pisze:Nigdy nie mieszkałam w bloku i obym nigdy nie musiała!

Dla mnie przeprowadzka do bloku była szokiem, zwłaszcza, że w poprzednim mieszkaniu, na parterze idealnie było słychać wrzaski dzieciarów na placu zabaw. Marzyłam wtedy o strzelbie, takiej na niedźwiedzie grizzly i siedziałam non-stop za roletami, bo nie kręci mnie fakt, że ludzie gapią mi się do mieszkania :roll: 8)
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Czw kwi 05, 2012 11:13 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

o!!!!!!!!!
KRZYCZĄCE BACHORY TO JEST TO :mrgreen:
Strzelba na grizzly i wtedy jest super zabawa! :ryk:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw kwi 05, 2012 11:16 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

villemo5 pisze:o!!!!!!!!!
KRZYCZĄCE BACHORY TO JEST TO :mrgreen:
Strzelba na grizzly i wtedy jest super zabawa! :ryk:

Miałyby przynajmniej konkretny powód do wrzasków 8) :mrgreen:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Czw kwi 05, 2012 11:28 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

Ja wychowałam się i teraz też mieszkam w bloku ale z cegły, nie z płyty, co ma znaczenie.
Bachorów na podwórku już nie ma bo dorosły [ale jak jeszcze były, to uś :x ] no i nie ma miłośników metalu. Reasumując - nie narzekam 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw kwi 05, 2012 11:37 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

AYO pisze:Ja wychowałam się i teraz też mieszkam w bloku ale z cegły, nie z płyty, co ma znaczenie.
Bachorów na podwórku już nie ma bo dorosły [ale jak jeszcze były, to uś :x ] no i nie ma miłośników metalu. Reasumując - nie narzekam 8)

Też mieszkam w bloku z cegły :wink: Na trzecim (właściwie czwartym) piętrze bachorów nie słychać za bardzo, a sąsiad...cóż, jakby tylko słuchał, to nie ma sprawy, nawet nocą. Ale on śpiewa :strach:
Ostatnim razem do jego wrzasków dołączył się ktoś z góry, kto usiłując dziada uciszyć...napierdzielał po rurach :evil: Miałam ochotę wstać i zabić jednego i drugiego (albo policję napuścić) ale oczywiście chłop wyjechał z tekstem "a co będziesz robić awantury z sąsiadami?" :roll: :twisted: Jakoś nikt nie umarł od tego, że mieszkając w domku wzywałam policję do upierdliwych miłośników imprez typu "wstawiamy głośniki na okno, zapuszczamy techno, drzemy mordy i zabawiamy się głośno w krzakach".
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Czw kwi 05, 2012 12:08 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

AniHili pisze:Dziś dla odmiany galopady uskuteczniał Bułkownik. Niestety, to jest ta gorsza opcja, bo nie dość, że tupie, to jeszcze wyje...ryczy...wydziera się jak jeleń na rykowisku :evil:
Czy one się powściekały z okazji wiosny, czy co?

Wiem, wiem, powinnam współczuć sąsiadom z dołu...ale nie 8) Na dole bowiem mieszka typ, którego co jakiś czas nachodzi na wycia (w jego rozumieniu śpiewy, choć chłop ani sprzętu ani talentu i nawet pod prysznicem powinien siedzieć cicho), o zgrozo nocą. Zaczyna "koncerty" po północy, powrzaskuje do 5-6 rano. Jego repertuar: Metallica (ani chuchu po angielsku, więc wyobraźcie sobie te "wykony" k'mać :evil: ), Coma (tu jęczy wręcz popisowo), KAT (jak zaczyna "Łzę dla cieniów minionych" to autentycznie łapie mnie atak śmiechu), Nirvana (patrz opcja z Metallicą) i Dżem, który jest jedynym optymistycznym akcentem - albowiem "Czerwony jak cegła" kończy zazwyczaj owe koncerty. :roll: :twisted:
Ostatnio po mym łbie zaczęła krążyć myśl, że być może sąsiad oddaje się hodowli zielska, gdyż wycia odstawia średnio raz na 1-2 miesiące... czyli wyhoduje krzaczek, a później go zjara i wtedy bierze dziada na śpiewy.

Ani,
nie ma innej opcji jak zioło..
5 godzin śpiewu...
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Czw kwi 05, 2012 13:18 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

Acha... Czyli nic, ino zacząc hodować. Życie stanie sie protsze? :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw kwi 05, 2012 16:37 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

Cześć Ani :D
AYO pisze:] no i nie ma miłośników metalu. Reasumując - nie narzekam 8)
A co masz do miłośników metalu? 8O :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw kwi 05, 2012 16:50 Re: Bułkownik i Trunia - część II na Dzikim Wschodzie

Do miłośników metalu nie mam nic absolutnie 8)
Mam tylko do decybeli emitowanych przez popaprańców 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

[poprzednia][następna]