[WAW] PILNE BARDZO! Rude i długowłose poszukują lokali! FOTO

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 02, 2012 8:50 Re: [WAW] PILNE BARDZO! Rude i długowłose poszukują lokali!

jopop pisze:
OKI pisze:Wrzuciłam foty do pierwszego postu.
Które już mają DT? To dorzucę info

w zasadzie żaden. długowłosa ma umówiony DT za ok. 10 dni, najpierw musi się podleczyć trochę.
jeden rudy (dowolny) ma umowiony DS w połowie kwietnia.

OKI - zabijesz mnie za pytanie o możliwość jakiegoś transportu na Gersona dziś wieczorem czy rozważysz tę opcję? muszę jechać do lecznicy z Annopolkiem, to mogłybyśmy się tam spotkać i pojechać od razu Siekierkowskim, też będzie stał, ale chyba najkrócej...

Co znaczy wieczorem? Ja z pracy wychodzę o 17, do lecznicy docieram w jakiś kwadrans :roll:
I to jest naprawdę najgorsza z możliwych godzin, żeby się przebijać na Pragę :x
Najkrócej to stoi Poniatowski o tej porze :roll: Pewnie dlatego, że nie da się do niego dojechać :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon kwi 02, 2012 9:29 Re: [WAW] PILNE BARDZO! Rude i długowłose poszukują lokali!

OKI pisze:Co znaczy wieczorem? Ja z pracy wychodzę o 17, do lecznicy docieram w jakiś kwadrans :roll:
Najkrócej to stoi Poniatowski o tej porze :roll: Pewnie dlatego, że nie da się do niego dojechać :twisted:

właśnie zdefiniowałaś mi "wieczór", przynajmniej na dziś ;) jeśli zgodzisz się na tę uroczą wycieczkę - pojadę do lecznicy na 15 żeby byś już gotową na 17.15. Obiecuję nie sugerować żadnej trasy :twisted:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pon kwi 02, 2012 9:30 Re: [WAW] PILNE BARDZO! Rude i długowłose poszukują lokali!

o to dobrze, że o tej porze będziesz, bo ja zamierzam tak przyjechać, to rzeczy mi pomożesz nosić :twisted:

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Pon kwi 02, 2012 9:33 Re: [WAW] PILNE BARDZO! Rude i długowłose poszukują lokali!

jopop pisze:
OKI pisze:Co znaczy wieczorem? Ja z pracy wychodzę o 17, do lecznicy docieram w jakiś kwadrans :roll:

właśnie zdefiniowałaś mi "wieczór", przynajmniej na dziś ;) jeśli zgodzisz się na tę uroczą wycieczkę - pojadę do lecznicy na 15 żeby byś już gotową na 17.15. Obiecuję nie sugerować żadnej trasy :twisted:

Może być...
To klasyczny przykład zgłaszania się na ochotnika :twisted:

OKI

Post » Pon kwi 02, 2012 9:44 Re: [WAW] PILNE BARDZO! Rude i długowłose poszukują lokali!

wiem, balansuję po cienkiej linii ;) DZIĘKI WIELKIE!

może pocieszy Cię myśl, że aby zrealizować ten plan muszę najpierw dotelepać się do lecznicy z kotem i kilkoma transporterami komunikacją miejską :roll: będę miała za swoje :roll:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pon kwi 02, 2012 9:45 Re: [WAW] PILNE BARDZO! Rude i długowłose poszukują lokali!

Musi być jakaś sprawiedliwość na tym świecie 8)

OKI

Post » Pon kwi 02, 2012 11:24 Re: [WAW] PILNE BARDZO! Rude i długowłose poszukują lokali!

Najluźniejszy będzie most Północny :wink:
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Pon kwi 02, 2012 11:24 Re: [WAW] PILNE BARDZO! Rude i długowłose poszukują lokali!

Rewelka Piotrze! Tamtędy to Tobie po drodze, prawda? 8)

OKI

Post » Pon kwi 02, 2012 15:31 Re: [WAW] PILNE BARDZO! Rude i długowłose poszukują lokali!

Hop :kotek:
Fotki w pierwszym poście - szukamy DT :!:

OKI

Post » Pon kwi 02, 2012 15:34 Re: [WAW] PILNE BARDZO! Rude i długowłose poszukują lokali!

Wróciłam od weta mały już zaszczepiony :wink:

KOTEK1988

Od: Sob mar 01, 2008 15:30

Post » Pon kwi 02, 2012 15:36 Re: [WAW] PILNE BARDZO! Rude i długowłose poszukują lokali!

:ok:
To teraz kwarantanna, a w tzw. międzyczasie warto się za transportem rozejrzeć :lol:
Chyba że coś mi umknęło i to już dograne?

OKI

Post » Pon kwi 02, 2012 19:55 Re: [WAW] PILNE BARDZO! Rude i długowłose poszukują lokali!

Luuuudzieeee!!!
Zapisywać się na te koty, bo fantastyczne są :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jak nie przepadam za rudymi, to te są re-we-la-cyj-ne :1luvu:

A wielki rudy kocur z dziurą w głowie to bajka :1luvu: Wielkot, który bardzo chciałby robić za broszkę przy kołnierzu :ryk:

OKI

Post » Pon kwi 02, 2012 20:28 Re: [WAW] PILNE BARDZO! Rude i długowłose poszukują lokali!

Hania66 pisze:Mam świetny domek dla rudego chłopaka w obojętnie jakim wieku, może być też niepełnosprawny.
Domek jest we Wrocławiu, jest to super małżeństwo z dwójką chłopców (podstawówka).
Dom jest niewychodzący, okna zabezpieczone, wyżywienie i opieka weterynaryjna na najlepszym poziomie.
Z powodu dochodzenia do zdrowia po chorobie jednego z chłopców, mama jest w zasadzie non stop w domu.
W tym roku Państwo ofiarowali dom kilkuletniej koteczce po przejściach i teraz chcą dać jej kociego przyjaciela.
Mogę z pełną odpowiedzialnością zareklamować ten Domek, bo ludzie są wyjątkowo odpowiedzialni i opiekuńczy -ja żałuję tylko, że nie mogą wziąć do siebie moich obu rudziaków -:(
Pani przyjeżdża do Warszawy 17/18 kwietnia i wtedy mogłaby zabrać kociaka samochodem do siebie.

My możemy przetrzymać kociaka u siebie do czasu przekazania go nowym opiekunom (nie mamy tylko warunków na kwarantannę -całe stado jest razem).

Transportu nie ma dogranego-ale gdyby ci Państwo brali kociastego dla siebie to może wzieli by 1 sztukę więcej :twisted: ?We Wrocławiu i okolicach nie mam problemu z transportem.Tylko pytanie do Hani66,czy tak by dało rade?

KOTEK1988

Od: Sob mar 01, 2008 15:30

Post » Pon kwi 02, 2012 20:30 Re: [WAW] PILNE BARDZO! Rude i długowłose poszukują lokali!

KOTEK1988 pisze:
Hania66 pisze:Mam świetny domek dla rudego chłopaka w obojętnie jakim wieku, może być też niepełnosprawny.
Domek jest we Wrocławiu, jest to super małżeństwo z dwójką chłopców (podstawówka).
Dom jest niewychodzący, okna zabezpieczone, wyżywienie i opieka weterynaryjna na najlepszym poziomie.
Z powodu dochodzenia do zdrowia po chorobie jednego z chłopców, mama jest w zasadzie non stop w domu.
W tym roku Państwo ofiarowali dom kilkuletniej koteczce po przejściach i teraz chcą dać jej kociego przyjaciela.
Mogę z pełną odpowiedzialnością zareklamować ten Domek, bo ludzie są wyjątkowo odpowiedzialni i opiekuńczy -ja żałuję tylko, że nie mogą wziąć do siebie moich obu rudziaków -:(
Pani przyjeżdża do Warszawy 17/18 kwietnia i wtedy mogłaby zabrać kociaka samochodem do siebie.

My możemy przetrzymać kociaka u siebie do czasu przekazania go nowym opiekunom (nie mamy tylko warunków na kwarantannę -całe stado jest razem).

Transportu nie ma dogranego-ale gdyby ci Państwo brali kociastego dla siebie to może wzieli by 1 sztukę więcej :twisted: ?We Wrocławiu i okolicach nie mam problemu z transportem.Tylko pytanie do Hani66,czy tak by dało rade?

No fakt :D I terminowo akuracik by było :wink:

OKI

Post » Pon kwi 02, 2012 21:00 Re: [WAW] PILNE BARDZO! Rude i długowłose poszukują lokali!

ja też widziałam i potwierdzam :mrgreen: :1luvu:

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

[poprzednia][następna]