dom szuka kota

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon kwi 02, 2012 8:45 Re: dom szuka kota

tak tak, ja juz mam dwa kociaki, ale kota chcialby przygarnac RyszarT. To dobry czlowiek i dobry dom, wiec pomyslalam ze pomoge mu szukac, szczegolnie ze futrzaków szukających domu nie brakuje:(
RyszarT zakochal sie w jednej bialo-rudej (a mialo byc czarno-biale albo brazowe;-)) kociczce, ale z tego co patrzylam to ktos tez by ja chcial adoptowac. jak tylko dowiem sie wiecej to dam znac. zreszta mam nadzieje, ze RyszarT sam da znac:)

sciskam i jeszcze raz wszystkim bardzo dziekuje za pomoc!
ObrazekObrazek

klempusia

Od: Wto lut 21, 2012 13:13

Post » Wto kwi 03, 2012 9:08 Re: dom szuka kota

Cześć wszystkim!

Przepraszam za brak odpowiedzi przez ostatnie kilka dni, ale w ostatnim czasie nie było mnie w kraju i miałem dość ograniczony dostęp do internetu. Jeśli idzie o kotki, to tak, jak pisała klempusia są kotki które nam się spodobały (mnie i jego "docelowej właścicielce"), ale ona sama również szuka kotka na własną rękę. Dziś lub jutro postaram się dać ostateczną odpowiedź i być może skontaktować z kimś z Was w celu sfinalizowania sprawy :).

Jeszcze raz przepraszam za brak kontaktu :)

RyszarT

Od: Śro mar 28, 2012 10:50

Post » Wto kwi 03, 2012 10:12 Re: dom szuka kota

Pippi i Laffi - 6miesięczne koteczki, w kazdej chwili gotowe do adopcji;

http://tablica.pl/oferta/slodkie-mlode- ... DVupj.html
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia]