Moderator: Estraven

ankacom pisze:Nie poddawaj się dziewczyno,.
Endr3w pisze:Mały update:
Po początkowej poprawie dość szybko(kilka dni) problem z niejedzeniem powrócił. Najgorsze, że teraz nawet leki nie pomagają... Jutro zaaplikujemy Meli znieczulenie ogólne i powtórzymy zdjęcie oraz bardzo dokładnie obejrzymy pyszczek, bo IMO coś tam musi się dziać. Niestety jeśli nic się nie wyjaśni to obawiam się że trzeba będzie podjąć tą najtrudniejszą decyzję
Wyżalam się...
Endr3w pisze:Mały update:
Po początkowej poprawie dość szybko(kilka dni) problem z niejedzeniem powrócił. Najgorsze, że teraz nawet leki nie pomagają... Jutro zaaplikujemy Meli znieczulenie ogólne i powtórzymy zdjęcie oraz bardzo dokładnie obejrzymy pyszczek, bo IMO coś tam musi się dziać. Niestety jeśli nic się nie wyjaśni to obawiam się że trzeba będzie podjąć tą najtrudniejszą decyzję
Wyżalam się...
za koteczkę - oby diagnoza była trafiona i kicia wyzdrowiała jak najszybciej.

Endr3w pisze:
Endoskop jest w planie.
Marzenia11 pisze:Endr3w pisze:
Endoskop jest w planie.
super. On ma nie być w planie tylko warto go zrobić jako pierwsze badanie dalszej diagnostyki.
Uwierz mi, przechodziłam ostatnio rozległy złośliwy nowotwór tchawicy u kota. Wszystko , wszystkie inne badania łącznie z rtg, echem serca itp.) były super. Tylko endoskopia pokazała co sie dzieje...
Nie chciałam Cię straszyć, ale skoro endoskop jest jedynie "w planie" to w końcu napisałam.

Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 50 gości