Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:mnie nie...ja nie miałam kary...jeszcze
Anna61 pisze:Bożenko, jak Abbusia się czuje?
BOZENAZWISNIEWA pisze:Czy ktos z Warszawy odbierze cykloferon od meggi2 i podrzuci mi go do CZD,czy trzeba paczką wysyłać?
marioka pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Czy ktos z Warszawy odbierze cykloferon od meggi2 i podrzuci mi go do CZD,czy trzeba paczką wysyłać?
Bożenko, już uzgodniłam wszystko z meggi 2, odbiorę od niej lek w czwartek późnym popołudniem i zadzwonię do ciebie. Umówimy się w czwartek wieczorem lub piątek rano - jak ci będzie pasować.
BOZENAZWISNIEWA pisze:Anna61 pisze:Bożenko, jak Abbusia się czuje?
Dziekuje,wydaje sie ,ze dobrzeJak na nia patrzysz z tyłu i nie wiesz,ze wysterylizowana to wyglada jak "krowa cielna'-taka kluska jest z niej
Gila wysmarkuje,ładnie sie po nim myje,więc na przykład dzisiaj wcale nie widac,ze cos ma w nosie.Własnie siedzi na schodach i patrzy,kiedy pańcia ruszy tyłek i jedzonko na kolacje poda
Wczoraj i przedwczoraj kilka razy widziałam ja.....w kuwecie pod schodami
![]()
![]()
No szok,moze w końcu załapała do czego słuzy kuweta...Jak jej nie ganiam do podania leków to jakby wie co do czego..po łapance zaczyna wszedzie robic ze strachu,więc ograniczam jej łapanie w jakimkolwiek celu
lidka02 pisze:Musze już to napisać WESOŁYCH ŚWIĄT
lidka02 pisze:Chyba będzie ok więc będe wam składać dwa razy ale to wszystko z![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, pvpm i 84 gości