pinokio_ pisze:Ok, zlapie oddech i sie odezwe, bo nie radze na prawde. U mnie taki skaner, ze wkladam, zamykam, naciskam i skanuje. A zreszta nie pamietam. Musze sie podlaczyc, bo skaner starego typu jakis i na windows7 w ogole nie mozna, nie czyta, wiec musze wlanczac stacjonarny komputer i na nim to robic.
Dzieki za przelew. Po niedzieli chlopaki beda ciachniete. Ciesze sie, bo mysle, ze juz czas na nich.

pinokio_ pisze:Sluchajcie, wymienie koty ktore sa u mnie.
Skarpetka, Murzynka, Murcia, Grabcia, Niuniek, Maniek, Stefcia, Frydzia, Pupcia, Gandzia, Zefirek, Gargamel, Rademenez, Gunia, Myszka, Szara, Tolek, Spryciarz, Okruszek, Kleks, Dyzio, Mimi, Irenka. To jest 23 koty do adopcji.
I sa u mnie jeszcze :
Lovely
Małpa(ja nazywam Mata)
Klara
. .. . to koty nie do adopcji, bo Mata jest kotką Kasi z Hajnowki(tymczasowo)
Klara jest b. stara, ma prawie 20 lat
a Lovely(nazywany przez mojego syna Rysio) jest kotkiem syna i meza. Planuja zabrac go do siebie.
pinokio_ pisze:Sluchajcie, wymienie koty ktore sa u mnie.
Skarpetka, Murzynka, Murcia, Grabcia, Niuniek, Maniek, Stefcia, Frydzia, Pupcia, Gandzia, Zefirek, Gargamel, Rademenez, Gunia, Myszka, Szara, Tolek, Spryciarz, Okruszek, Kleks, Dyzio, Mimi, Irenka. To jest 23 koty do adopcji.
I sa u mnie jeszcze :
Lovely
Małpa(ja nazywam Mata)
Klara
. .. . to koty nie do adopcji, bo Mata jest kotką Kasi z Hajnowki(tymczasowo)
Klara jest b. stara, ma prawie 20 lat
a Lovely(nazywany przez mojego syna Rysio) jest kotkiem syna i meza. Planuja zabrac go do siebie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 4 gości