Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:dotarły dziewczyny z PROGRESSteronu i Galerii Krakowskiej i przyniosły ponad 1100 złJeszcze czekamy na tych co w Almie. W tym momencie już mamy ponad 3200 zł i ponad 70 kg karmy. Nie ujmując innym ale wiecie, że jesteście najlepsi?!
I dlatego mamy szansę na kwestowanie w jeszcze większej Almie, bo Was doceniono, Waszą pracę, zaangażowanie, podejście do wszystkich wkoło.
Kurcze, jestem z Was dumna
Tweety pisze:jako, że w tle też się cały czas coś dzieje to udało się nam wyprodukować spota jednoprocentowego, można wklejać do podpisu albo gdzie tam chcecie, mamy do niego stosowne metryczki do udostępniania na wszelkich polach, łącznie z telewizją ogólnopolską http://www.youtube.com/watch?gl=US&hl=p ... nomobile=1
Kocuria pisze:gwiazdą dzisiejszej kwesty almowej była karolina, która jakimś magicznym sposobem powodowała, że nagle karmy dla nas zaczęło być dwa razy więcej niż jak stałyśmy katgral albo jaorder z ziemniaka dla niej!!!
Tweety pisze:................
Dzisiaj przyszły zalecenia pokontrolne, w których zawarto wyeliminowanie błędów formalnych:
- konieczność wzbogacenia legitymacji o cel zbiórki, mimo, że na zezwoleniu w formacie A4 zajmuje on 7 linijek tekstu a legitymacja jest jaka jest, moje wyjaśnienia w tej kwestii przyjęto ale w zaleceniach uparli się jak żaba w błocie, mamy coś wymyślić
...........
- umieszczanie ogłoszenia w gazecie, bo dla nich na stronie jest niezgodne z ustawą mimo, że MSWIA taki sposób akceptuje,
mahob pisze:Tweety pisze:................
Dzisiaj przyszły zalecenia pokontrolne, w których zawarto wyeliminowanie błędów formalnych:
- konieczność wzbogacenia legitymacji o cel zbiórki, mimo, że na zezwoleniu w formacie A4 zajmuje on 7 linijek tekstu a legitymacja jest jaka jest, moje wyjaśnienia w tej kwestii przyjęto ale w zaleceniach uparli się jak żaba w błocie, mamy coś wymyślić
...........
Idiotyczne...
- umieszczanie ogłoszenia w gazecie, bo dla nich na stronie jest niezgodne z ustawą mimo, że MSWIA taki sposób akceptuje,
Ale przy każdej zbiórce czy tylko raz w roku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, Google [Bot] i 95 gości