Wyslalam wiadomosc do Amu, ona robila zdjecia, ale teraz nie jest dostepna, a jest za pozno zeby dzwonic do Kundelka. Bardzo sie ciesze ze sie kotek spodobal Najwiecej to moze powiedziec Halina Derwisz, szefowa Kundelka.
Madziorro- wiesz jak zrób? w piątek (bo jutro na pewno będzie zamknięte) pojedź tam i wybierz któregoś z kotków na pewno opowiedza Ci o wszystkich i zobaczysz je wszystkie na żywo Może jutro byłby jakiś zoologik czynny (Graffica, Europa) to kupiłabyś wyprawkę , co?
GuniaP, amu gdzie jeszcze dałyście ogłoszenia? Może warto by spróbować na pl.rec.zwierzaki albo forach gazet codziennych (Nowiny, Super Nowości, itp.)?
Dalam na forum gazety wyborczej, na Nowinach i Supernowosci jeszcze nie, bo mam dzisiaj jedno oczko bardziej, po wizycie u okulisty i nie pownnam siedziec przy komputerze. Axel jeszcze gdzies tez dala.
mam 13 lat i mama chciala zaadoptowac jakiegos kota o dobrym charakterze. musi być miły i towarzyski. chcemy się po prostu dowiedzieć czy
warto jechać do Rzeszowa.
Madziorro to najlepiej byloby zeby Twoja Mama porozmawiala z p. Derwiszowa, bo zwierzęta są wydawane tylko osobom dorosłym. Zadzwońcie w piątek to się wszystkiego dowiecie o kotkach.
Przepraszam ze mnie nie było, odpisałam na pw, Popielatek byłby idealny, jak robilam zdjęcia i wsadzałam wszystkie kotki kolejno do koszyka to Popielatek tez chcial zdjęcie i trzeba go było wyciągac za kazdym razem Jasne że warto jechać do Rzeszowa !!!