Fundacja JOKOT - PROSIMY O GŁOSY w ankiecie Krakvet!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 01, 2012 13:17 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

tych imion starczy na łapanki na jakieś trzy dni....

jakby można rozbudowane dwu, trzyczłonowe to dodałbym :
Torcik wedlowski i
Śliwka w Czekoladzie

takie dla mejkunów albo innych dziwnych arystokratycznie wyglądających.

ale nie byłem pierwszy z takim pomysłem. Alix juz miała "Cholernegopingwina" na tymczasie.

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Nie kwi 01, 2012 15:05 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

OKI pisze:
Agneska pisze:
iwona66 pisze:Zielonka 4 szt odstawione do lecznicy :mrgreen:
i już nie gubię się na Ursynowie :ryk: :ryk:

Rozkrecasz sie. :) Od dzis robisz za przewodnika po Ursynowie. :)

Alarm Jopop w sprawie wozenia kotow dzisiaj - odwolany. Aleba ochotnikiem. ;)

Tiaaa....
Dostała pewnie telefon o treści: Właśnie się pani zgłosiła na ochotnika :twisted:

Stałaś koło mnie w trakcie rozmowy? Nie zauważyłam... ;)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Nie kwi 01, 2012 17:40 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

Aleba pisze:
OKI pisze:
Agneska pisze:Alarm Jopop w sprawie wozenia kotow dzisiaj - odwolany. Aleba ochotnikiem. ;)

Tiaaa....
Dostała pewnie telefon o treści: Właśnie się pani zgłosiła na ochotnika :twisted:

Stałaś koło mnie w trakcie rozmowy? Nie zauważyłam... ;)

No, ładną mi reklamę robicie :twisted:

efekt tego weekendu to 11+4+3+3 o ile o niczym nie zapomniałam :roll: chyba nieźle :twisted:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Nie kwi 01, 2012 17:57 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

:placz: Facebook się zmienił :placz:

Do tej pory nie bardzo się tam orientowałam, ale teraz już kompletnie zginęłam :placz:

Dlaczego ja widzę np. post Uschi z wklejonym plakatem GRUDNIOWEGO koncertu???

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Obrazek

jopop

Post » Nie kwi 01, 2012 18:49 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

bo jak idziesz do grudnia, to go widzisz. ja sama nie bardzo na razie chronologię ogarniam. i dla mnie jest beznadziejnie beznadziejna. trzeba poprawić zdjęcie profilowe, bo jak na razie to widać samo "K" :? :? i wstawić jakąś fotę na czołówkę [musi być zakocona jakaś w poziomie]

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Nie kwi 01, 2012 18:59 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

Ola, czy tę stronę nową można wreszcie pokazać na fb czy jeszcze czekamy, aż pouzupełniasz tam wszystko?

klauduska

Post » Nie kwi 01, 2012 19:15 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

klauduska pisze:bo jak idziesz do grudnia, to go widzisz. ja sama nie bardzo na razie chronologię ogarniam. i dla mnie jest beznadziejnie beznadziejna. trzeba poprawić zdjęcie profilowe, bo jak na razie to widać samo "K" :? :? i wstawić jakąś fotę na czołówkę [musi być zakocona jakaś w poziomie]

ale ja nigdzie nie chodzę. widzę ten plakat prawie na górze strony, jako jedną z pierwszych rzeczy, o zobacz (na dole po lewej, musiałam obciąć żeby się zmieściła góra sensownie):

http://img692.imageshack.us/img692/7864/facebookgb.jpg
Obrazek

jopop

Post » Nie kwi 01, 2012 19:20 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

nie mam zielonego pojęcia czemu tak widzisz.. ja widzę normalnie..

klauduska

Post » Nie kwi 01, 2012 19:23 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

przepraszam, ze sie wtrącem, ale ja chyba też widzę normalnie :oops:
u góry mam bieżące informacje (np. że w weekend złapano 21 kotów)

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Nie kwi 01, 2012 19:28 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

klauduska pisze:trzeba poprawić zdjęcie profilowe, bo jak na razie to widać samo "K" :? :? i wstawić jakąś fotę na czołówkę [musi być zakocona jakaś w poziomie]

Nie wiem jak poprawić zdjęcie profilowe, wczoraj próbowałam - w efekcie zamiast 3 widocznych wcześniej liter, teraz widać tylko 1 :twisted: Co ciekawsze, przy postach miniaturka wyświetla się poprawnie, tylko na tym zdjęciu nie chce (mimo włączonej opcji skalowania). No wymiękam, nie wiem czemu.

Stronę można pokazać, trochę dzisiaj pouzupełniałam i jeszcze będę uzupełniać.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Nie kwi 01, 2012 19:31 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

to tylko ja widzę nienormalnie???? buuuu, nie wierzą mi...

no przecież nie sfabrykowałam tego printscreena :roll: to by ewidentnie przekraczało moje umiejętności graficzno-informatyczne...
Obrazek

jopop

Post » Nie kwi 01, 2012 19:37 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

Jopop, spróbuje wyczyścić ciasteczka, rejestr czy coś w tym stylu? Pamiętacie, jak piotr568 uporczywie widział "orgiami" dawno poprawione na "origami"? To chyba podobnie ...

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie kwi 01, 2012 19:43 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

Aleba pisze:
klauduska pisze:trzeba poprawić zdjęcie profilowe, bo jak na razie to widać samo "K" :? :? i wstawić jakąś fotę na czołówkę [musi być zakocona jakaś w poziomie]

Nie wiem jak poprawić zdjęcie profilowe, wczoraj próbowałam - w efekcie zamiast 3 widocznych wcześniej liter, teraz widać tylko 1 :twisted: Co ciekawsze, przy postach miniaturka wyświetla się poprawnie, tylko na tym zdjęciu nie chce (mimo włączonej opcji skalowania). No wymiękam, nie wiem czemu.

Stronę można pokazać, trochę dzisiaj pouzupełniałam i jeszcze będę uzupełniać.

:twisted: :twisted: no właśnie już wcześniej też tak było, że przy postach wyświetlało się normalnie a na profilu nie. ale teraz to jak Drużyna K wyglądamy :ryk:

ok teraz lepić kule będę, ale to potem wstawię, co tam trzeba jeszcze powstawiać..

--
a teraz jeszcze sprawa Didi i Pipi. do kogo one idą na tymczas? jeśli do Agneski, to mogę je jutro do B. podrzucić, bo z tego, co pamiętam ma tam być jutro. przy okazji bym te rzeczy z Ursusa zostawiła.

klauduska

Post » Nie kwi 01, 2012 19:53 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

Klauduska, bede jutro w lecznicy ok 17.

I melduje, ze Pelasia z Bialoleki jest juz w nowym domu. :) I to nawet forumowym - moze od niedawna, ale forumowym 8-)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie kwi 01, 2012 19:56 Re: Fundacja JOKOT - wiosenne łapanki i zbiórka 1% :)

no to ja będę z nimi w takim razie też coś koło tego. ta babka, która miała przyjść wczoraj na WPA do Didi oczywiście nie przylazła :evil: i nawet nie raczyła o tym poinformować :evil:
Aga podaj mi proszę dokładną datę jej adopcji :) i super, że ma domek :ok: i to forumowy na dodatek :ok: gdzie można ją śledzić :twisted: ?

klauduska

[poprzednia][następna]